Farebná linka

7/30/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte,

tak už aj ja som podľahla trendu farebnej linky a skúsila som ju tiež.

Takto nejako vyzerá v mojom podaní:

Foto archív autorky. Práva vyhradené.

Mne sa to veľmi páči a myslím, že takúto linku si budem robiť častejšie. Postupovala som tak, že som si do vnútorného kútika oka dala zlato-žltý tieň, potom som pokračovala fialovým a nakoniec tmavo sivý. Nakoniec som ešte tiene podoťahovala aby nebolo vidno seknutia farieb :)

Produkty, ktoré som použila na túto linku:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Tieň od spoločnosti Manhattan odtieň 3 GLOW STAR z litovanej kolekcie- povedala by som, že tento odtieň je žlto-zeleno-zlatej farby, viac tam prevláda žltej a zlatej ako zelenej :D

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Tieto tiene sú taktiež od spoločnosti Manhattan v odtieni 3 PURPLE PANKOW- ako vidíte na obrázku tak sú to duo očné tiene jeden je fialový a druhý tmavo sivý.

Výdrž oboch tieňov je pozoruhodná, pretože mne na očiach vydržali 8 hodín a určite by vydržali aj dlhšie, pretože po tých 8 hodinách som sa odlíčila.


Čo na to hovoríte? Páči sa vám to? Skúšali ste tiež tento trend?



Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nailart by Tattoo

7/28/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,

dnes vám ukážem môj nailart, ktorý som si vytvorila pomocou tetovačiek na nechty s podrobným postupom ako som nailart vytvárala (nemusíte sa báť, nič náročné :) ).

Takže čo budeme potrebovať:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
1. lak na nechty- Ja som použila od Rimmel London- space dust odtieň 3240- ide o pieskový lak na nechty krásnej ružovo-bordovej farby
2. Nailart Tatto
3. Nožnice
4. Pinzetu (ja som použila tú na obočie, pretože som nemohla nájsť inú)
5. Misku s vodou

Z nailart Tattoo som použila ten prvý hore vpravo:

Foto archív autorky. Práva vyhradené.
Najprv som si nalakovala nechty lakom od Rimmel London okrem jedného na každej ruke, pretože na ten jeden som si dávala tattoo. Avšak je potrebné nech nalakovať nejakým lakom, ja som použila kúru na nechty od Eveline, ktorá dodáva nechtom jemnučkú farbu.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Potom som si odstrihla pásik nailartu podľa dĺžky a šírky môjho nechta. Následne som odlepila priesvitnú fóliu a "tetovačku" hodila do vody.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Papierik som z vody vytiahla pomocou pinzety a nalepila na necht. A tým bol celý nailart hotový. Nakoniec je potrebné nailart tattoo prelakovať priesvitným lakom resp. nadlakom pre dlhšiu výdrž.

A výsledok bol takýto:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Mne osobne sa to veľmi páči a celé vám to nezaberie viac ako 15 minút aj s nalakovaním nechtov .

Skúšali ste už nailart tattoo?


Katka

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Keď sa práši :D

7/26/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte dievčence,

vítam vás pri ďalšom príspevku, Dúfam, že sa vám moje príspevky páčia a ste s nimi spokojné. Ak sa vám páčia tak budem veľmi rada ak sa pridáte k "followerom" v ľavom panely, poprípade k fanúšikom na sociálnej sieti tu.

Dnes si môžete prečítať niečo o tom ako som alebo nie som spokojná s minerálnym očným tieňom od spoločnosti E.L.F. Jedná sa konkrétne o tento tieň:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Oficiálny popis výrobcu:
"Tieto očné tiene s blahodárnym minerálnym zložením splnia všetky želania aj tých najnáročnejších z Vás!
Sú hodvábne jemné a prekvapivo pigmentované. Výborne sa nanášajú a vydržia celý deň. Môžete ich nanášať nasucho pre denné líčenie, alebo namokro pre dramatický efekt s kovovými odleskami.
Vaše viečka ešte nikdy nežiarili tak krásne farbou a zdravím!
100%-ne minerálny základ nedráždi citlivé očné partie, dokonca ich hydratuje a vyživuje. Obsahujú vitamíny A a B.
Príjemne Vás prekvapia aj tým, ako dlho jedno balenie vydrží :)" 

Ja som sa dostala k odtieňu 6503 SWEET, čo je jemne ružovučká farba. Musím súhlasiť s výrobcom je pigmentovaný, vydrží určite celý deň a krásne sa trblieta. Obsah balenia je 2,85 g a cena je 4 €, čo je pomerne dobrá cena.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja tento tieň používam na sucho, ale vám by som odporúčala používať ho namokro, pretože je veľmi prašivý a u mňa to vždy dopadne tak, že sa trblietam celá okolo očí, čo je nevýhoda ak už máte na tvary make-up, ale ak nie tak sa to dá v pohode odlíčiť napríklad aj micelárnou vodou, o ktorej som už písala tu :)

Určite jeho výhodou je najmä ta výdrž, ale nevýhodou je už spomínaná prašivosť. 

Skúšali ste už niečo od E.L.F-u?

Katka

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Essence- Sun club

7/24/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte kočeny,

dnes mám pre vás pripravenú ďalšiu recenziu. Tento krát sa jedná o drogérkový produkt od firmy Essence.
Chcem vám povedať niečo o produkte z radu SUN CLUB. Asi už tušíte o čom to bude :D a ak tipujete rozjasňovač all- in- one bronzing tak tipujete správne :P

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa o tomto produkte môžete dozvedieť na oficiálnych stránkach výrobcu?
" Leto po celý rok! jeden za všetky: ako bronzer a rozjasňovač v jednom produkte, dokáže na tvojej tvári a dekolte vytvoriť tak nádherný žiarivý efekt, ako aj jemne opálený vzhľad – záleží na tebe, ako sa rozhodneš. Môže byť použitý dokonca i ako očný tieň! Je dokonale zladený, aby vyhovoval  tónu každej pleti blondínok a brunetiek.Jemné púdrové zloženie s 3D povrchom zaručuje sviežu letnú pleť, dokonca i na jeseň a v zime"

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Tento bronzer je ponúkaný v dvoch odtieňoch. Ku mne si dostal cestu ten svetlejší a to konkrétne odtieň 01 SUN LIGHT. Ja ho skôr využívam ako očné tiene, pretože priznám sa vám, bohužiaľ nie som vlastníkom štetca na bronzer, mám len kabuki štetec taktiež od Essence, ale s týmto sa nedá veľmi dobre nanášať :/ Avšak práve včera som si objednala sadu štetcov na skúšku (z ebay-u :) ) tak uvidím aké budú. Potom sa budem snažiť zachytiť vám tento bronzer aj na tvári :D

Teraz vám zatiaľ ukážem ako vyzerá na ruke :
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

A čo na očiach? Ja ho úplne zbožňujem, pretože neviem či je to aj u iných bronzerov, ale tento neskutočne krásne vonia. Mne vonia za kokosom a keď si ho dám na oči tak je to úžasný pocit keď vám na tvári tak krásne niečo vonia :D
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Nie sú to veľmi dobré fotky, ale nepodarilo sa mi zachytiť krásny lesk tohto broznzeru, pretože je úplne svetlučký, ale aspoň trošku na očiach ho môžete vidieť. A podľa mňa stojí za kúpu aj keď ho nebudete používať ako bronzer, ale ako tiene na oči tak ako ja :D 

Záver:
Výhody: vôňa, multifunkčnosť, výdrž, pigmentácia
Nevýhody: tie som zatiaľ nepostrehla :)



Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

S Aussie KDEKOĽVEK a KEDYKOĽVEK

7/22/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte dievčatá,

nedávno som sa zapojila do súťaže s Aussie a časopisom La femme. Súťaž sa koná pod heslom #lafemme #Aussievlasy Kdekoľvek a kedykoľvek  na www.casopislafemme.sk. Podmienkou bolo aby produkt bolo na fotke vidieť a zvyšok bol už len na fantázii autora.

Každý, kto sa zúčastnil súťaže dostal produkt Aussie Miracle Richarge, ktorý so sebou nesie aj posolstvo, ktoré znie: Nové ošetrujúce spreje na vlasy Aussie Miracle Recharge  pomôžu okamžite oživiť tvoje vlasy, a to bez zaťaženia- KDEKOĽVEK a KEDYKOĽVEK.

Produkt, ktorý som dostala na vyskúšanie na základe opisu mojich vlasov je:
Ide o ľahký ošetrujúci sprej na suché vlasy s obsahom austrálskeho makadamového oleja. 
Musím povedať, že tento sprej na vlasy je úplne božský- má neskutočne krásnu sladkú vôňu. A mojim vlasom poskytuje dávku hydratácie. Je možné ho použiť na vlhké alebo aj na suché vlasy čo je super, pretože ak máte pocit, že vaše vlasy sú úplne suché tak si ich nemusíte umývať aby ste tento sprej mohli použiť :)

Ak čítate pozorne tak viete, že mojou úlohou bolo spraviť fotku a asi už ste aj na ňu zvedavé :) Tak tu sú dve, ktoré som vymyslela.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Aussie Miracle Recharge povznášam až do neba, pretože je taký skvelý :) Tento produkt, ale aj iné samozrejme, zakúpite v predajniach DM za cenu 6,99 €.

A samozrejme Aussie hydratačný sprej nesmie chýbať ani niekde pri vode :D

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Tak snáď sa na mňa usmeje šťastie a podarí sa mi vyhrať a aj keď nie tak smutná nebudem, pretože som mala možnosť vyskúšať produkt, ktorý som si po prvom použití obľúbila ;)

A čo vy dievčencie? Zapojili ste sa niektorá? Alebo máte skúsenosti s produktmi od tejto spoločnosti?

Katka



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Božská vegánska fialová

7/22/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte,

dnes mám pre vás pripravenú recenziu na krásny fialový lak na nechty od spoločnosti Sparitual.
Hneď na úvod vám musím povedať, že farba tohto laku je fakt krásna a na prvý pohľad som sa do nej zamilovala :) Tento lak som si zamilovala aj preto, lebo ide o vegánsky lak na nechty, ktorý neobsahuje DBP (dibutyl ftaláty), formaldehyd, formaldehydovú živicu, gáfor ani toluén, čo je pre nechty úplne skvelé, pretože ich nezaťažujete škodlivými látkami, ale prírodnými zložkami, ktoré lak obsahuje.

Lak vyzerá takto:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Na testovanie tohto laku som sa chystala dlhú dobu, no dostala som sa k nemu až teraz. Asi sa pýtate prečo? Nakoľko moje nechty sa začali lámať a štiepiť tak som si dala pauzu od lakovania a používala som len kúru na nechty od Eveline, na ktorú vám niekedy v budúcnosti napíšem recenziu.

Ako som už v úvode písala a v podstate aj sami vidíte na obrázku tak je to fialový lak- konkrétne odtieň HELIOTROPE s obsahom 15ml. Cena tohto krásavca je okolo 11 €

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Štetec má tenučký, s ktorým sa však skvelé pracuje a nemalo by sa vám stať, že sa vám podarí nalakovať nie len necht, ale aj kožu okolo nechtu čo je úplná výhoda, pretože potom nemusíte odlakovavať a nepoškodíte si tak čerstvo nalakovaný necht.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja som použila 2 vrstvy pre intenzívnejšiu farbu aj pre lepšie krytie. Ak však chcete decentnejšie nechty postačí vám aj 1 vrstva. Pri tomto laku platí, že čím viac vrstiev dáte, tým tmavší je konečný odtieň laku na nechtoch. Je však trochu redší, čo však nevadí, teda aspoň mne nie :)

Prvá vrstva vyschla tak do 5 minút. Schne teda pomerne dosť rýchlo no ako som už písala v jednom článku, tak mi sa často stáva, že nenechám nechty poriadne vyschnúť a začnem niečo robiť, no tentokrát som si našla dostatok času a nechala som lak poriadne zaschnúť aby som nemusela odlakovávať a nanovo lakovať, preto som druhú vrstvu nechala schnúť pol hoďky, ale aj po tých 10 minútach bol lak zaschnutý. 

Čo hovoríte na tento lak? Páči sa vám alebo nie?
Katka



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Osvieženie v horúcich dňoch :)

7/18/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,

dnes prichádzam s recenziou na produkt, ktorý vás v horúcich letných dňoch osvieži a dodá vám trošku chladivý vánok :D

Reč bude o osviežujúcom spreji Aqua od firmy Balea. Mnohí isto viete, že táto značka patrí pod DM-ko a ak ste to nevedeli, tak už to teraz viete :P
Obal je krásnej modrej farby, vzhľadovo vyzerá ako dezodorant takže je dosť možné, že ak by ste si ho chceli kúpiť, že si ho pomýlite práve s dezodorantom taktiež od Balei- totižto majú podobný obal :) Upozorňujem vás preto, lebo mne sa skoro stalo, že som si kúpila dezodorant, ale ešteže som si prečítala čo som vzala do ruky a nekládla do košíka bezhlavo :)

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa o ňom dočítate na obale?
"Osviežuje tvár a telo. Revitalizuje pokožku a zabezpečí jej ochladenie. Ideálny v lete- pri práci, športe a vo voľnom čase. Pre obzvlášť veľký prílev energie uchovajte v chladničke. "

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Celkový obsah tohto osviežujúceho spreja je 150 ml a cena takéhoto balenie je okolo 1,50 € (nepamätám si už presne koľko stál). Myslím si, že cena je úplne skvelá. Ľahko sa používa a môžem povedať, že fakt v horúcich dňoch osvieži dokonale. Avšak ak by ste čakali, že vás osvieži na dlhú chvíľu, či už hodinku alebo len pol hodinku tak to bohužiaľ nie :/ Ak ho použijete tak vás osvieži asi len tak na 2 minúty :/ Ak je vonku fest horúco tak asi by ste sa nim striekali každú chvíľku a jedno balenie by vám vydržalo možno tak na jeden deň. Ale tak za tú cenu sa oplatí ho vyskúšať a spraviť si naň svoj názor.

A čo vy? Máte skúsenosti s nejakou osviežujúcou vodou v spreji?  


Katka

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Gélová farba

7/16/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dnes vám prinášam recenziu na produkt na pery. Sama som z tohto produktu bola prekvapená, pretože je neskutočný :) Jedná sa o gélovú farbu na pery. Počuli ste už o niečom takom?

Takúto gélovú farbu na pery ponúka spoločnosť Essence. Mne to pripadá ako tekutý rúž na pery, pretože keď zaschne tak to vyzerá ako by ste mali na perách rúž.
A ako vyzerá produkt o ktorom píšem? Takto:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa o tomto produkte dočítate na oficiálnej stránke spoločnosti?
"Pery ako zo želatíny! vynovené zloženie na vodnej báze dodá perám jemný odtieň na celé hodiny. špeciálne tvarovaný aplikátor zaručuje ľahkú a presnú aplikáciu. Výrazné, dlhotrvácne odtiene pritiahnu pozornosť na tvoje pery!"
Foto archív autorky. Práva vyhradené!


Na výber si môžete vybrať myslím, že z dvoch farieb no niesom si istá. Ja mám odtieň 02 DEEP RED. Obsah tohto balenia je 5 ml a doporúčaná maximálna cena 2,19 €. Ako píše výrobca tak ma tvarovaný aplikátor, ktorý zaručuje ľahkú a presnú aplikáciu a to je aj pravda, pretože sa s ním pracuje celkom ľahko a dokážete ním si pekne spraviť aj kraje pier. 

Takto vyzerá pri umelom svetle.
Pri umelom svetle
Takto vyzerá pri dennom svetle.
Je super v tom, že po nanesení na pery zaschne a vyzerá ako rúž, super na ňom je to, že sa neotláča a to som testovala pri pití vody z pohára a na pohári neostal žiaden otlačok. Ak chcete aby farba vašich pier bola intenzívnejšia je potrebné naniesť na pery viackrát. Ja si stále dávam dve vrstvy- celkom mi to stačí :) A výdrž tejto farby je tiež úžasná, pretože aj po 3-4 hodinách máte pery krásne zafarbené, čo je paráda a navyše ešte aj na konci celého dňa máte jemne sfarbené pery. A má ešte jednú výhodou a tou je, že keď fúka vietor a máte rozpustené vlasy, tak sa vám na pery neprichytia ako pri lesku na pery :)

Za mňa ma určite palec hore aj za kvalitu, originálnosť výrobku, výdrž, cenu. 

A čo vy, skúšali ste už niečo také?


Katka



2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Astor- EYEARTIST Eye Shadow Palette

7/14/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte kočeny,

dnes k vám prichádzam s recenziou na paletku tieňov od firmy Astor. Jedná sa konkrétne o paletku EYEARTIST Eye Shadow Palette.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Výrobca o nej píše:
Dlouhotrvající sametové složení s vysokou koncentrací pigmentů které zaručí zářivé barvy pro vaše oči. Velmi jemná snadno nanášející se textura nabízí intenzivní barvy až na dobu 10 hodin. Stíny je možné nanášet suchým či navlhčených aplikátorem pro ještě intenzivnější výsledek. Vyberte si paletku, která odpovídá vašemu stylu a barvě vašich očí a zajistěte si tak nezapomenutelný pohled.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja vlastním odtieň 610 Romantic Date in Paris čo je kombinácia fialovej, modrej a sivej farby. Tieto tiene sú krásne pigmentované, vydržia naozaj dlho - neviem či tých 10 hodín, keďže tak dlho som ich na očiach nemala ale takých 6-7 hodín určite áno.  Pri paletke sa nachádza gumený aplikátor, s ktorým sa veľmi dobre pracuje. Ja som zatiaľ skúšala paletku len na sucho a takto to dopadlo:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja som s nimi spokojná, len tá cena je trošku vyššia. V DM túto paletku kúpite za 7,50 € čo je dosť, ale do kvalitných tieňov sa oplatí investovať :) Viem, nie vždy platí, že to čo je drahšie musí byť automaticky skvelé, ale tu to platí. A super je na ňom aj to, že vydrží celý deň, a vôbec sa nepráši čo je super :)

A čo vy? Akým tieňom dávate prednosť ? Lacnejším alebo drahším?

Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Bioderma- micelárka Sensibio

7/12/2014 Unknown 0 Comments

Krásny deň krásky,

dnes si dáme recenziu na celosvetovo ospevovanú micelárku :) Už asi tušíte o akej hovorím, či ani nie? Ja si myslím, že určite viete. A ak tipujete micelárku od firmy Bioderma tak tipujete správne. Aj keď je recenzií na túto micelárku plný internet aj tak sa chcem s vami podeliť o moje pocity z nej.

Nedalo mi a tak som tiež vyskúšala túto micelárku aby som sa na vlastnej koži presvedčila o jej účinkoch. Čo myslíte bola som s ňou spokojná? Čítajte ďalej a dozviete sa :D Vyskúšala som micelárku z radu Sensibio- čo je rada určená pre citlivú pleť.

Foto zo stánky http://www.dermatologie.sk/
Čo sa dočítate na oficiálnej stránke?
Micelárna pleťová voda na každodenné čistenie a odstraňovanie mejkapu z citlivej pokožky.
 Ako výsledok inovatívneho prístupu, BIODERMA ako prvá vyvinula micelárne pleťové vody. Micelárna pleťová voda Sensibio H2O, špeciálne vyvinutá pre citlivú, normálnu, až suchú pokožku, jemne čistí tvár a oblasť očí. Odstraňuje vodeodolný mejkap. Súčasťou jej zloženia sú micely, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a súčasne udržiavajú rovnováhu pokožky (neobsahuje mydlá, fyziologické pH).

 Upokojujúce aktívne zložky znižujú začervenanie, zabraňujú podráždeniu, ktoré často vzniká v dôsledku čistenia pokožky.

 Voda Sensibio H2O je vynikajúco tolerovaná nielen pokožkou, ale aj očami (testované pod dohľadom očných lekárov).
 Zloženie čistiacej vody Sensibio H2O je veľmi jemné, používajte ju s maximálnou starostlivosťou. Navlhčite vatový tampón vodouSensibio H2O a vyčistite tvár a oči a/alebo odstráňte všetky zvyšky mejkapu.
Opakujte, až kým tampón neostane celkom čistý.

 Po vyčistení vodou Sensibio H2O nie je potrebné pokožku oplachovať, ale je dôležité ju vysušiť. Jemne osušte, zľahka sa dotýkajúc tváre vatovým tampónom.

 Vodu Sensibio H2O možno používať denne, ráno a večer.


Ja som mala možnosť vyskúšať len mrňavé balenie 50 ml. Takéto balenie zakúpite v partnerských lekárňach za 2,90 € čo je myslím si rozumné cena, ak chcete daný produkt len vyskúšať a je to dobre aj v tom, že nemusíte si hneď kupovať veľké balenie za cca 15 €.  

S danou micelárkou som bola veľmi spokojná, pretože nedráždila oči a tvár krásne celú odlíčila. Spokojná som aj preto, lebo pred tým než som ju začala používať tak som mala celú tvár posiatu s akné a s jej používaním začalo akné postupne miznúť čo je neuveriteľné, pretože na aknóznu pleť je určená rada Sébium a nie Sensibio, ale čuduj sa svete mne to pomohlo. Takže ja ju vrelo každému odporúčam a si myslím, že sa oplatí investovať do plného balenia.

Máte skúsenosť s touto micelárkou?



Katka



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Gosh- Lip Lacquer

7/11/2014 Unknown 0 Comments

Krásny deň krásky,

dnes vám prinášam článok o manikúre pre pery :)
Určite už viete o čom vlastne idem písať veď napokon to je uvedené aj v nadpise. Ide o Lip Lacquer od spoločnosti Gosh. Tento Lip Lacquer vyzerá ako lak na nechty. Spočiatku keď mi prišiel som si fakt myslela, že je to ružový lak na nechty, ale po prečítaní, že ide o Lip Lacquer som sa dostala na pravú mieru :)
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo o tomto zázraku hovorí výrobca?
"Charakterizuje ho dizajn laku na nechty a spojenie výhod rúžu aj lesku: výsledkom je intenzívna, bohatá farba rúžu s hladkým žiarivým povrchom lesku. Zloženie bez parabénov je obohatené o výživný argánový olej a ochranný vitamín E. "
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Má mäkkučký aplikátor, ako lesk na pery, s ktorým sa veľmi dobre pracuje.

A ako vyzerá na perách? Úplne dokonalé :) Totiž vyplní ako by som to povedala, všetky dajme tomu vrásky na perách resp. všetky medzierky a tým sú pery úplne hladké a dokonalé. A ako hovorí aj výrobca ide o spojenie rúžu a lesku na pery, čiže sa na perách krásne leskne. 

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ku mne sa dostal najvýraznejší odtieň 006 FUNKY LIPS  čo je dá sa povedať skoro neónový ružový odtieň. Celkom je k dispozícii celkom 8 odtieňov. Výrobca uvádza, že vôňa tohto Lip Lacquer-u by mala byť zmesou esencií granátového jablka a vanilky. Tak neviem ako, ale môj vonia zrovna po melóne čo má od vanilky asi ďaleko, ale nevadí, pretože tá vôňa je božská :D cena tohto kvázi ružu je 8,50 € avšak momentálne ho vo Fann parfumérii nájdete za akčných 6,90 €.

A čo výdrž? Tak môžete si pozrieť fotku ako vyzerali moje pery asi hodinu a pol po nanesení a po výdatnom obede :D
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Zhrnutie:
Výhody: Krytie, trvácnosť, vôňa, neobsahuje parabény, je obohatený o vitamín E, dlhotrvácny efet.
Nevýhody: Tak asi najväčšou nevýhodou je, že sa otláča. Vtedy nemôže priateľ dostať žiaden bozk, pretože by ho mal hneď na sebe :D

Čo naň hovoríte?
 Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Marionnaud- Follement citronnade 44

7/09/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte dievčence,
aký ste mali deň? Ja celkom pohodový- žehlila som, varila a samozrejme venovala som sa blogu :D

Dnes vám predstavím lak na nechty, ktorý je ideálny na leto, pretože má krásnu sviežu (ako by povedala prieteľova sestra :D) farbu.
Reč bude o tomto krásavcovi od firmy Marionnaud:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Produkty tejto spoločnosti Marionnaud môžete zohnať v sieti Marionnaud parfumérii. Tento lak s obsahom 6ml môžete zakúpiť v cene 4,90  čo si myslí, že je primeraná cena kvalite laku. Informácie o objeme a zložení laku nájdete na samotnom vrchnáku kde sa nachádza odlepovacia nálepka (dúfam, že chápete akú myslím :D). Ako aj na rúži o ktorom som vám už písala, tak aj na tomto laku je značka spoločnosti.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
K mojej maličkosti sa dostal odtieň 44- Follement citronnade- čo je ako som som už písala v úvode krásna svieža letná žltá farba (fúha toľko prívlastkov som mu teraz dala, že až :) ) Má trošku širší a plochý štetec, s ktorým sa pracuje celkom dobre. Prekvapilo ma jeho krytie, postačujú 2 vrstvy bez akéhokoľvek podkladového alebo bieleho laku.

Má však  aj malinku chybičku a tou je schnutie :/. Strašne dlho schne. Pre mňa to je nevýhoda, pretože neviem prečo, ale vždy keď si nalakujem nechty tak mi niečo napadne čo musím v tej chvíli spraviť, aby som na to nezabudla, a potom to dopadne tak, že musím si nechty odlakovať a lakovať nanovo :/ Stalo sa mi to aj pri tomto krásavci :/

A čo výdrž? Tak na nechtoch vydrží približne 7 dní, čo je podľa mňa perfektná výdrž, pretože pri obyčajných drogerkových lakoch je tá výdrž o niečo menšia.

Záver:
Výhody: krytie, výdrž, nie je potrebný podkladový lak, cena
Nevýhody: jedinou nevýhodou je to, že dlho schne


Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Garnier- Micelárna voda

7/07/2014 Unknown 3 Comments

Ahojte dievčence,

dnes prichádzam s ďalším článkom. Tento krát to bude z iného súdku ako je dekoratívna kozmetika. Samozrejme pôjde o produkt na tvár ako vám to už prezradil názov článku. Avšak tento produkt je určený na čistene pleti.

Táto micelárna voda od firmy Garnier odstraňuje make-up, čistí a ukľudňuje pokožku. V pohode ju môžete používať na oči, pery atď.
Fotka firmy Garnier.

Čo o nej píše výrobca?
Micelárna voda je jednoduchý spôsob pre odlíčenie pleti (tváre aj oči) a pier. Vyčistená a upokojená pleť jedným Ťahom. Obsahuje micely, ktoré zachytia nečistoty na pleti ako magnet bez trenia. Výsledok- perfektne vyčistená a upokojená pleť. Vhodné pre všetky typy pleti, aj pre citlivú.

Obsah balenia je 400 ml a má to vystačiť na 200 použití. Cena sa pohybuje od 5 do 7 €. Ja som s touto micelárkou spokojná, pretože pekné vyčistí pleť a odstaní make up. Avšak má aj nevýhodu a tou je, že neodstráni celkom riasenku z očí, vtedy musíte poriadne šúchať ak ju chcete dať celkom dola a ráno sa zobudiť bez čierných kruhov pod očami :D

Používala som aj tú od Biodermi, ale o tej si povieme nabudúce :P


Katka

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Výzva so stránkou Blogerky.cz a značkou TRIOLA

7/04/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte dievčence,

dnes prichádzam ešte s jedným článkom avšak nejde o článok na recenziu kozmetiky. Rozhodla som sa totiž skúsiť svoje šťastie na stránke Blogerky.cz, ktorá uverejnila výzvu pre blogerky spolu so spoločnosťou Triola.cz. Táto menovaná spoločnosť vytvára dámske spodné prádlo a plavky, ktoré ocenia aj ženy väčších konfekčných veľkosti nakoľko do ich portfólia patria aj podprsenky do veľkosti J. Myslím si, že ženy s väčším poprsím majú často problém zohnať kvalitnú podprsenku, ktorá by im dokonale sedela.

Úlohou blogerky je vytvoriť kombináciu outfitu, v ktorom by bola zakomponovaná jedna z noviniek tejto firmy, ktoré, ak máte záujem, si môžete pozrieť tu :)

Ja som si zladila outfit, v ktorom by som kľudne išla na nejaké rande, alebo na večernú romantickú prechádzku s priateľom :D Rozhodla som sa pre kombináciu šifónovej blúzky, pre biele riflové kraťasy, brutálne topánky na opätku. K tomu by som dala decentné líčenie avšak s výrazným rúžom.

A takto nejako by vyzeral kompletný outfit:


Čo hovoríte na takýto outfit?

Katka



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Marionnaud- Rouge Sorbet

7/04/2014 Unknown 0 Comments

Ahojte krásky,

po dlhej dobe sa sem vraciam s prvou recenziou. Doteraz som riešila vzhľad blogu, avšak nie je to ešte podľa mojich predstáv (je potrebné doladiť ešte nejaké detaily, ktoré si určite všimnete), ale dúfam, že v blízkej dobe to nejako dám dokopy aby som sa mohla naplno venovať recenziám, pretože mám množstvo nápadov v hlave a už sa s nimi chcem podeliť s vami :)

Dnešný článok bude o krásnom koralovom rúži od spoločnosti Marionnad. Tento rúž som si sama nekúpila nakoľko patrí do vyššej cenovej kategórii a ja uprednostňujem skôr lacnejšie produkty, nakoľko som študentkou. Ja som ho totiž vyhrala v súťaži na stránke spoločnosti, za čo im nesmierne ďakujem. Takže oplatí sa zapájať do súťaži :)

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
 Oficiálny popis: " So svojou lahodnou textúrou rúž ponúka krištáľovo jasný lesk pre neodolateľný úsmev. Poskytuje absolútny komfort, obsahuje mango maslo, rovnako aj aktívnu zložku na rastlinnej báze, ktorá poskytuje až tri hodiny hydratácie. Transparentnosť farieb je zdôraznená bohatstvom minerálnych pigmentov. Jeho jemne ovocná vôňa vytvára osviežujúci nádych."
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
 Musíte uznať, že ma krásne strieborné balenie, ktoré vyzerá luxusne. Vrchnáčik rúžu zdobí písmeno M, teda iniciálka spoločnosti.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ako som už písala rúž je krásnej koralovej farby ja konkrétne mám odtieň 04 VITAMIN CORAL. Cena tohto rúžu je 12,90 €. Do tohto odtieňu som sa úplne zamilovala, pretože je decentný a na leto ako stvorený. Keď som ho prvý krát odbalila, musela som si ho hneď dať na pery :) Na perách sa krásne leskne, čiže nieje to celkom rúž, ale podľa mňa rúž s leskom dokopy.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Tesne po nanesení. 

Nepodarilo sa mi žial zachytiť plnú krásu tohto fešáka, ale budem trénovať fotenie a naučím sa poriadne pracovať s foťákom aby fotky boli čo najkvalitnejšie a aby sa mi podarilo zachytiť všetko v plnej kráse. 
A výdrž? Tak mne vydržal asi tak 2 hodinky. Čo je podľa mňa skvelá výdrž oproti lacným drogérkovým rúžom.


Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Cca po 2 hodinkách.
Zhrnutie:
Výhody: Krásna vôňa, celkom dobrá výdrž, čiastočná hydratácia, skvelá chuť  :), krásny obal- neotvorí sa vám len tak ľahko v kabelke, lesk.  
Nevýhody: Tak za mňa je nevýhodou určite tá cena, ale ten kto chce investovať do kvalitného rúžu tak vrelo odporúčam.

Zaujal vás tento rúž? 
Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.