Unboxing- výhra Cannaderm

2/26/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
pamätáte si ešte na môj článok, ktorý som písala na produkt značky Cannaderm. Produkt som získala vďaka účasti vo výzve s portálom blogerky.cz. Ak si naň nepamätáte/ nespomínate, tak si ho môžete prečítať/ pospomínať naň tu.
Prečo to tu píšem? Preto, lebo tento článok vyhral túto výzvu a ja som si mohla vybrať 10 produktov od spoločnosti Cannaderm. Vôbec som neverila, žeby som mohla vyhrať, pretože do samotnej výzvy sa zapojilo množstvo dievčat, ktoré napísali veľmi pekné články.
Každopádne som bola veľmi nadšená, keď mi prišiel mail: "S potěšením Vám chci oznámit, že jste se stala vítězkou soutěže......"  Mali ste vidieť moju detskú radosť :) A tak zasadla takmer celá rodina, pretože som nechcela byť sebecká a vybrať všetko len pre seba, nechala som aj ich nech si niečo vyberú. A čo si kto vybral, vám teraz ukážem.

Výhra prišla tento týždeň kuriérom. Nakoľko som bola v škole tak balíček prevzal brat, ktorý mal samozrejme zakázané balíček otvárať.

Krabička bola poriadne zabalená ako aj každý jeden produkt, ktorý sa nachádzal v bublinkovej fólii- to som však nestihla vyfotiť, pretože moja zvedavosť bola veľmi veľká. 
A tu už máme všetky produkty po kope :)
Ak vidíte na obruse kvietky- vidíte správne. My už totiž privolávame jar, krásnym jarným obrusom :)
Šampóny
Ja som si vybrala Šampon s kofeinom- 2x, priateľ si vybral Šampon proti lupům a bratova priateľka si vybrala Šampon na suché a poškozené vlasy. 
Produkty na tvár
Ja som si vybrala Pleťovú vodu bez alkoholu- 2x, Odličovací krém a mamka su vybrala RegeMa balzám, ktorý by mal účinkovať proti oparom...

Posledné 2 produkty, ktoré sme si vybrali: mamka si vybrala Thermolku- tú preto lebo ma často studené končatiny a bratova priateľka si vybrala Venosil- ten preto, lebo často stojí celý deň na nohách (brigaduje ako čašníčka).
Na produkty, ktoré som si vybrala ja vám po dôkladnom odskúšaní spíšem recenziu. 

Touto cestou by som sa chcela tiež poďakovať spoločnosti za túto skvelú výhru. Patrí Vám jedno veľké Ď-A-K-U-J-E-M :



P.S: Niektorý z týchto produktov je aj pre vás do giveaway. Kým ju spustím môžete hádať, o ktorý produkt si zasúťažite :P

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Beauty UK?

2/23/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
dnes k vám prichádzam s trochu netradičným článkom.
Počuli ste už o produktoch značky Beauty UK? Ja vôbec nie, no keď som na tieto produkty na internete narazila, hneď som začala googliť nejaké recenzie. Natrafila som na jednu na blogu Ordinary life.
A tak moje pátranie pokračovalo do končín anglicky hovoriacich blogeriek. Tieto blogerky propagujú túto značku ako celkom fajn, pre tých ktorý radi experimentujú (najmä čo sa týka farieb), poprípade pre tých, ktorý nechcú utrácať veľa peňazí za kozmetiku (pomer kvalita a cena sú prijateľné) alebo pre začínajúce slečny, ktoré sa chcú naučiť líčiť.
Beauty UK- www.beautyukcosmetics.com
Spoločnosť ponúka všetko, čo by mala každá žena mať doma. Či už porudkty na oči, pery tvár alebo nechty. Nájdete tu všetko okrem štetcov- tie som bohužiaľ nenašla.

Veľmi ma oslovili laky-www.beautyukcosmetics.com
Paletka Glitz- má veľmi pekne odtiene farieb- www.beautyukcosmetics.com
Na túto značku som natrafila na stránke refundo.sk. Čo to by som vám o tejto stránke chcela povedať. Chcela by som hlavne vyzdvihnúť celkovú ideu stránky, ktorá ma veľmi zaujala- Ty nakúpiš, zarobíme MY, ale zarobíš aj TY (jednoducho povedané :D). Stránka totižto z každého vášho nákupu vám vráti určitú sumu peňazí späť.
Refundo.sk
Taktiež pri prvom registrovaní Vám na začiatok na váš účet pripíšu 2€. Podľa mňa skvelé je aj to, že stránka ponúka široké spektrum produktov a služieb. Či už hľadáte nejaký zájazd, nejakú elektroniku, niečo do auta, ..... atď.
Obchody
Na stránke nájdete rôzne obchody, ktoré ponúkajú svoje produkty/služby ako napr. Douglas, Mall, Kasa, Tchibo....
Funguje to asi tak- vy sa rozhodnete, že si chcete objednať nejaký produkt , napr. značky Douglas. Ak si ho objednáte, na váš účet vám bude spätne pripísaných 2,5% z nákupu produktu. 
Pri určitej našetrenej čiastke peňazí, vám peniaze budú prepísané na váš bankový účet. Ako čiastka to je netuším, pretože som sa to zatiaľ nikde nedočítala.

Okrem toho prišli aj s novinkou- možnosť nainštalovania doplnku do internetového prehliadača. V prípade ak budete niečo nakupovať na internete a vyberiete si niečo z obchodu, ktorý ponúka svoje produkty aj na refundo.sk, tak toto rozšírenie Vás automaticky upozorní na možnosť vrátenia peniazi a dostupné zľavové kupóny.

Tento doplnok je dostupný pre Google Chrome a Mozilla Firefox. Myslím, že je to skvelé, pretože takto môžete ušetriť svoje peniaze :)



Krásny zvyšok dňa vám prajem :)

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Panoramatický pohľad?

2/21/2015 Unknown 0 Comments

Krásny deň,
dnes si dáme recenziu na riasenku od Gabrielly Salvete. Musím povedať, že od GS som už jednu riasenku mala a to konkrétne INFINITE DEFINITION- mala štettček, ktorý nieje veľmi typický s úplne malinkými štetinkami no musím povedať, že veľmi dobre sa s ňou pracovalo a veľmi krásne riasy predĺžila.

Tentokrát som si však kúpila riasenku PANORAMICO- čakala som od nej, že bude rovnako skvelá ako jej kolegyňa INFINITE. A či je rovnako skvelá sa dočítate ďalej :)

Gabriella Salvete PANORAMICO Volume Mascara
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Kto by nechcel mať očí ako bábika- krásne dlhé a vytočené až do nebies? Asi každá z nás sníva a takýchto riasach.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Celkový objem riasenky je 10,5 ml. Ja som ju kúpila v Teta drogérii za cca 4 € (nepamätám už presne).

Čo sa o tejto riasenke dočítate na internete:
Jedinečná textura, která bohatě vykreslí řasy husté, dlouhé a extra černé. Prvotřídní složení řasenky se postará o dokonalý objem a oddělení řas. Je pečující, krémová a na řasách nevytváří nevzhledné žmolky. Zamilujete si ryzí a intenzivně černou barvu s lesklým efektem, který dokonale zvýrazní Vaše oči. Obsahuje vysoké procento vosků pro objem řas, čisté pigmenty a pečující ricinový olej. Získejte panoramatické řasy!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Riasenka má netradičnú kefku, ktorá sa ku špičke zužuje. Musím povedať, že s riasenkou sa pracuje pomerne dobre. Avšak na začiatku bola veľmi mokrá, čo nebolo veľmi dobre, pretože sa mi obtláčala a zlepovala mi riasy, no napriek tomu som ju aj tak používala s tým, že bolo potrebné riasy "prečesať" nejakou inou riasenkou aby boli krásne oddelené. Po čase však dosiahla ideálnu konzistenciu a už sa neobtláča a riasy nezlepuje.

Takto riasenka vyzerá na očiach. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa mi však na tejto riasenke nepáči je to, že po cca 3-4 hodinách začne opadávať, čo je veľmi nepríjemné ak ste na nejakej oslave a máte pod očami čierné bodky. 

Čo sa týka odlíčovanie tak to nieje nijako zložité. Krásne zíde dole aj pomocou čistej vody. 

Skúšali ste túto riasenku?


0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Milión kryštálikov na jednom mieste

2/17/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,

dnes si dáme lakovací článok, resp. recenziu na nie tak celkom novinku od Avon-u. Avon prišiel na trh s novými lakmi na nechty s kryštalickým trblietavým zložením na jedinečnú párty manikúru.

S mamkou sme si objednali odtieň Crystalised Pinkza ktorý sme dali v uvádzacej 2,90 €.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Lak prišiel v čiernej krabičke- nijak výnimočnej :) Po vybalený z krabičky na mňa vykukol krásny dizajnový obal.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Zloženie s kryštalickými trblietkami vytvára vzhľad matných nechtov s 3D štruktúrou len jedným ťahom.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Lak má klasický avoňácky štetec, s ktorým sa pracuje dokonale a skvelé je to, že nezanecháva žiadne prúžky. Celkovo je dostupných 7 odtieňov. Môj odtieň Crystalized Pink- v názve uvádza farbu ružovú no podľa mňa je to svetlučká hnedá s jemnučkým nádychom ružovej. Lak obsahuje množstvo menších i trošku väčších trblietok.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja mám na nechtoch len jednu vrstvu- podľa mňa to úplne stačí. Pravdupovediac ani mi nenapadlo dať si 2 vrstvy, pretože lak dokonalo kryje pri jednej vrstve.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka schnutia tak lak schne pomerne rýchlo, suchý bol tak cca do 5 minút.
Čo sa týka výdrže, tak ne nechtoch mi vydržal 6 dní.Po týchto 6 dňoch neodolal náporu môjho hodinového relaxačného kúpeľa. Inak počas týchto 6 dní slušne odolával vode počas umývania riadu, ktorý umývam bez akýchkoľvek rukavíc. Je to obdivuhodná výdrž bez akéhokoľvek podlaku. 

Pár fotiek na záver:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Vlastníte nejaký z týchto lakov? 


0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Maskovanie s MUR

2/13/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
dnes si môžete prečítať o mojom maskovaní s Makeup Revolution. Konkrétne o maskovaní s korektorom. Stále som chcela nejaký ten korektor vyskúšať a keď na trh prišla značka Makeup Revolution víťaz bol jasný. Samozrejme kupovala som, ako to povedať, mačku vo vreci, pretože na internete som nenašla žiaden článok o tomto korektore ani žiadnu recenziu, tak som si povedala, že názor si spravím sama.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Najťažšie asi bolo vybrať si odtieň. Je iné vyberať si korektor v kamennej predajni, kde si ho môžete odskúšať a nájsť ten správny odtieň pre vás, ako pozerať na fotky na internete, ktoré môžu byť skreslené. Nakoľko som tak trošku tmavšia tak som si vybrala odtieň 06- medium. Celkovo je dostupných 8 odtieňov, avšak na e-shope som videla dostupné len 4 odtiene. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Na to, že je to odtieň medium, príde mi dosť svetlý, ale to vôbec nevadí, pretože sa pod make-upom stratí. 
Korektor, resp. výrobca sľubuje to, že korektor zakryje drobné škvrny a nedokonalosti pleti. Korektor vytvára matný vzhľad. Vďaka tvaru sa presne aplikuje na nedokonalé miesto. Cena je podľa mňa prijateľná- 1,74 €, za takú cenu ani v kamennej predajni žiaden korektor nekúpite. Najlacnejší čo som  v drogérii videla tak stál niečo okolo 1,90 €. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho krycej schopnosti tak by som povedala, že je priemerná. Nedokonalosti neprekryje dokonale- povedala by som, že má stredné krytie, ale myslím si, že je to postačujúce krytie ak si na vrch dáte make-up. Nezalieza do vrások, dobre sa rozotiera. 

Ja som s nim spokojná a najmä preto, že je to môj prvý korektor, s ktorým sme si padli do oka a celkom mi sadol. Doteraz som používala maximálne CC krém na zjednotenie pleti a make-up. No odkedy používam aj korektor tak si pripadám oveľa krajšia :) Ale myslím si že budem ešte hľadať nejaký iný s ešte lepšou krycou schopnosťou ak to budem potrebovať, ale stále ho budem porovnávať s týmto drobcom.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

STOP Akné!

2/09/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
dnes si môžete prečítať článok o jednom produkte, ktorý som získala vďaka zapojeniu sa do testovania na portály blogerky.cz. Ide o produkt od spoločnosti Cannaderm. 

Na úvod si trošku priblížime spoločnosť Cannaderm:
- spoločnosť vyrába a predáva špeciálnu konopnú kozmetiku od roku 2002
- v rámci ČR tejto spoločnosti patri prvenstvo, čo sa týka využitia konopného oleja v kozmetike
- portfólio spoločnosti je veľmi široké- ponúkajú produkty na riešenie rôznych zdravotných problémov či rôznych špecifík kože

Prečo spoločnosť využíva práve konopný olej?
- pretože je pre kozmetické účely ideálny, obsahuje okrem nenasýtených mastných kyselín tiež chlorofyl, fytosteroly a minerály
- veľmi dobre sa vstrebáva do pokožky
- má schopnosť harmonizovať stav kožných buniek
- vyrovnáva hydratačnú, lipidovú a pH rovnováhu pokožky
- obnovuje prirodzený ochranný mikrofilm a zvyšuje odolnosť pokožky voči negatívnemu pôsobeniu prostredia

Nakoľko nám bolo dovolené vybrať si produkt podľa vlastných predstáv, a keďže moju pleť ešte stále trápi akné (aj keď to už nie je také hrozné ako počas puberty) tak voľba bola jasná. Chcela som určite vyskúšať niečo na akné. Pri prezeraní si stránky a  produktov pohľad mojich očiek padol na:
AKNEA OŠETRUJÚCI KRÉM
Takto krásne si krém u mňa lebedí. 
No nieje mu príjemne v takejto výstelke?
Keď mi prišiel tak som ho rozmaznávala aby mu bolo u mňa dobre a aby sa mi za to neskôr odvďačil na mojej tvári. Bola som k nemu dobrá, nekričala som naňho ani nič podobné. Len si tak krásne lebedil v bielej výstelke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže je to krém tak má klasickú krémovu konzistenciu a sfarbenie nie je klasický biele ako som u krémov zvyknutá, ale trošku dozelená. S roztieranim nebol žiaden problém. A čo sa týka jeho vsiaknutia tak krém do pokožky vsiakol veľmi rýchlo a nezanechával na pokožke žiaden mastný film.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na oficiálnej stránke sa o kréme môžte dočítať:
Aknea krém je pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a s nadměrnou tvorbou kožního mazu. Vylepšená receptura krému obsahuje přírodní složky, které výrazně redukují nepříjemné projevy spojené s akné jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedony atp. Pro viditelný efekt je nutná dlouhodobá a pravidelná péče o uhrovitou pokožku.

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho vône, tak ak k nemu privoniate v balení tak ma celkom príjemnú bylinkovú vôňu (mne tá vôňa pripomína mätu a zelený čaj). Avšak ak som si ho dala na tvár tak tá vôňa bola veľmi výrazná a miestami veľmi neznesiteľná, ale povedala som si, že to vydržím. Veď napokon, keď krém vsiakol tak tá vôňa už bola zanedbateľná. 

Krém som používala po dobu 3 týždňov každý večer a ráno na vyčistenú pleť. Dbala som na to aby pleť bola dôkladné vyčistená. Po asi 2 dňoch používania som videla zlepšenie pleti. Začala som sa veľmi radovať, pretože som si myslela, že krém účinkuje. No asi to bol iba placebo efekt :/ Postupne sa mi pleť používaním tohto krému začala rapídne zhoršovať. Netuším prečo, keďže som okrem tohto krému nepoužívala žiaden iný. No povedala som si, že mu dám aj naďalej šancu, no svoju šancu premárnil, a ja mám teraz čo robiť aby som pleť dostala aspoň do takého stavu, aká bola pred používaním krému. Netuším aká zložka tohto krému mojej pleti ublížila, keďže krém je prírodný, ale tak zjavne budem na niečo z toho alergická.  

Ako som písala veľmi som chcela byť s týmto krémom za dobré. Avšak kamarátmi sme sa nestali :/

Avšak krém nemusí rovnako pôsobiť aj na vás ako na mňa. Pre vás to môže byť dokonalý záchranca pleti pred Akné. No toto je môj subjektívny názor. A ako sa vraví 100 ľudí 100 chutí. Čo nepomôže mne môže pomôcť vám a naopak. Každý má inú pleť a každý sme odlišní. 


Článok bol vytvorený pre blogerky.cz.

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Maľujeme v štýle Makeup Revolution

2/05/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,

v poslednej dobe som si veľmi obľúbila rúže na pery. Asi som už vyrástla z leskov na pery a stáva sa zo mňa dáma :) Ale nie srandujem, stále ešte siaham po leskoch no už menej často ako to bolo v minulosti. Odkedy mám nové rúže na pery a moja zbierka rúžov sa postupne rozrastá tak lesky idú akosi bokom.

Dnes vám chcem predstaviť rúže od spoločnosti Makeup Revolution. Konkrétne Amazing rúže, celkovo vo viac ako 30 dostupných odtieňoch. Takže verte mi, bolo ťažké si nejaké vôbec vybrať pretože by som ich brala všetky a za tú cenu 1,74 €, ach jaj.

Kolekcia Amazing obsahuje krémové, trblietavé, ale aj matné rúže- konkrétne Nude, Beloved, Fusion, Divine, Dare, čo sú "nude" a jemno ružové farby.

Som veľmi rada, že konečne prišla na trh nová značka, ktorá aj tým najlacnejším "drogérkovým" výrobkom konkuruje nielen svojou cenou, ale aj kvalitou.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Začnem asi klasicky obalom. Rovnako ako u rúžov od Bourjois aj tu oceňujem to, že jeden koniec ružu je farebne odlíšený, čo je skvelé ak máte väčší počet rúžov- nemusíte tak každý jeden vyťahovať a otvárať aby ste našli ten vyvolený na daný deň. Inak je obal klasický čierny plastový so zlatým písmom, ktoré bohužiaľ sa mi začalo šúchať a názov značky už skoro vôbec nevidno.  
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Prvý z rúžov je odtieň Dazzle. Rúž obsahuje jemnučké zlaté trblietky- skoro až neviditeľné. Hmotnosť je 3,8 g.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Myslím, že tento odtieň bude ideálnym na leto.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Druhý odtieň je Crime- čo je krásna fuchsiová farba s väčším podielom fialovej farby.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Výdrž rúžov je prijateľná, pri výdatnom jedení aj pití po 4 hodinách ešte stále máte na perách náznak toho, že ste nejaký ten rúž mali a ak idete spať tak si pery musíte odlíčiť.

Takto vyzerajú rúže na perách:
Odtieň Dazzle

Odtieň Crime
Rúže sú krémové ale nerozlievajú sa, obsahuje jemnučké trbliekty, ktoré vidno asi len na svetle. Ako som písala, tak jeden koniec rúžu je farebne odlíšený. To farebné odlíšenie sa dá odšrubovať (vybrať) pre prípad ak by vám rúž došiel. Čo je skvelý nápad.

Momentálne asi najčastejšie siaham po odtieni Crime, ktorý má zaujal už pri výbere na internete. Tento odtieň som mala napríklad na prechádzke s priateľom:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Oslovili vás tieto rúže? Poprípade už nejaký vlastníte?



2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Yellow Rose

2/01/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
vďaka spolupráci so spoločnosťou Yellow Rose vám dnes prinášam recenziu na jednú skvelú micelárku. Keď som uzatvárala tuto spoluprácu mohla som si vybrať, čo by som chcela testovať. Po dlhom blúdení na stránke som sa rozhodla pre micelárku, pretože som bola zvedavá, či by mohla konkurovať tej od Biodermi, ktorú každý chváli a samozrejme aj ja som s ňou maximálne spokojná. A tiež si myslí, že akákoľvek micelárka by nemala chýbať v kúpeľni žiadnej žene. 

Ide o profesionálnu pleťovú a telovú kozmetiku, s výrobou od roku 1965. Spoločnosť dbá na dôsledný výber prírodných surovín, aplikuje najnovšie poznatky výskumu a vedy. Spoločnosť ponúka širokú škálu pleťových a telových produktov. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Na prvý pohľad asi každého záujme dizajn výrobu. Inak to nebolo ani v mojom prípade. V podstate plastový obal, na ktorom je logo výrobcu v podobe ruže. Veľmi oceňujem, že logo je priamo vytlačené na obale a nie na nejakej fólii, ktorá je následne na produkt nalepená. Podľa mňa to takto pôsobí luxusnejšie. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
MICELLAR CLEANSING WATER- Micelárna pleťová voda pre citlivú pleť.
Celkový objem tejto micelárky je 200 ml. Keďže je to micelárka tak obsahuje šetrne čistiace micely. Micely sú mikročastice, ktoré jemne odstraňujú make-up a nečistoty z pleti. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Dávkovanie je klasické. Vrchnák vyzerá byť pevný.

Na oficiálnej stránke sa o tejto micelárke dočítate:
  • Micelárna pleťová voda je určená na šetrné čistenie pokožky tváre, očného okolia, dekoltu a pier.
  • Jediným pohybom rýchlo a efektívne odstraňuje make-up a zároveň aj nečistoty z pleti. Nezanecháva na pokožke nepríjemný mastný film a preto po aplikácii nie je tvár potrebné oplachovať.
  • Pleť zanecháva čistú, sviežu a príjemne hebkú.
  • Obsahuje jedineč šetrne čistiace micely*: upokojujúco pôsobiace výťažky z očianky rostkovovej, ľudovo tiež nazývanej svetlík, z nechtíka lekárskeho, z bieleho čaju a listov olivovníka s antioxidačnými účinkami, upokojujúcu kyselinu glycyrrhetinovú, výťažky z uhorky, alantoín a pantenol.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Micelárka mi vonia ako pánska voda po holení od Nivei. Je to veľmi príjemná vôňa. Musím povedať, že s touto micelárkou som veľmi spokojná. Používam ju už asi mesiac a musím povedať, že za ten mesiac som nesiahla po žiadnom inom odličovači. Micelárka úplne odstráni všetok mak-up z tváre. Dokonca aj riasenku z očí. Vôbec oči nedráždi. Pri niektorých odličovačoch doslova plačem, pretože mám citlivé oči a množstvo odličovačov je veľmi drastických- dokonca aj tie na citlivé oči. Pri tejto micelárke som ešte neplakala, čo je super. Dokonca pri večernom odličovaní už nesiaham tak často po mojom obľúbenom toniku od Mary Kay, o ktorom som vám písala tu, pretože micelárka dokonale vyčistí pleť a nemusím ju už dočisťovať. Micelárka nezanecháva na pokožke žiaden mastný film ani nič podobné. Pri niektorých micelárkach alebo odličovačoch sa mi stávalo to, že ráno som mala pod očami čierne kruhy od riasenky, ktorú som si večer poctivo odlíčila. Tu sa mi to však nestalo a ráno si pokojne po prebudení môžem pretrieť očká. 

Som veľmi rada, že som mala možnosť odskúšať tento produkt a najviac ma teší, že mi tak dokonalo sadol. A zároveň sa chcem poďakovať spoločnosti Yellow Rose za možnosť tieto výrobky otestovať.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.