Dove DermaSpa goodness- body lotion

10/30/2015 Unknown 1 Comments

Telové mlieko je produkt, ktorý si myslím, že nechýba v žiadnej domácnosti. Každý preferuje rôzne telové mlieka, rôznych značiek. Ja osobne mám rada také, ktoré veľmi pekne vonia, ale zároveň tá vôňa je nenápadná a nevtieravá. Okrem toho musí pokožku hydratovať a veľmi rýchlo sa do nej vstrebať. 

Odkedy na trh prišli telové mliečka do sprchy na ostatné som zanevrela. Totižto je pre mňa pohodlnejšie výjsť zo srpchy a môcť sa hneď obliecť ako čakať pokiaľ sa krém vsiakne. Avšak dnes vám predstavím jedno, ktoré nie je určené do sprchy a aj napriek tomu si ma získal. 
Dove DermaSpa goddness3 body lotion.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ide o novinku v portfóliu spoločnosti Dove. Spoločnosť prišla na trh s novou radou Goodness, ktorá sa vyznačuje vôňou- v ktorej sa snúbia hrejivé tóny krémovej vanilky s kokosom a pišmom. Táto zlatá rada obsahuje vzácny omega olej, ktorý je známi svojou ochrannou bariérou pokožky.
Pokožku zanecháva zjednotenú, žiarivú a na dotyk hodvábne jemnú. Inovatívna technológia Cell-MoisturesTM pôsobí vo vnútri buniek a tak pokožku kompletne hydratuje. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že telové mliečko naozaj pekne vonia. Síce som v tom vanilku necítila, ale môžem povedať, že vôňa je sladká a jemná. Nie je vôbec vtieravá a pokožku prevonia na pár hodín. Pri prvom použití som mala obavy zo vstrebávania. Veď povedzme si rovno, komu by sa chcelo čakať v kúpelni po horúcom kúpeli, kým sa telové mlieko vsiakne.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
No mliečko ma veľmi milo prekvapilo. Veľmi rýchlo sa vstrebalo a ja som behom pár minút bola oblečená. Po použití bola pokožka naozaj hydratovaná a na dotyk hodvábne jemná. Vrelo odporúčam, niečo s tejto rady vyskúšať 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka samotnej konzistencie mliečka, tak má bielu (mliečnu) farbu. Je trošku hutnejší, no veľmi ľahko sa kĺže po pokožke tela a veľmi dobre sa rozotiera. 

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Yankee Candle- Serengeti sunset

10/27/2015 Unknown 4 Comments

Keď niekto vysloví dve čarovné slová ako sú "západ slnka", napadne mi hneď scéna z filmu, niekde pri mori, kde pár zaľúbencov pozerá na to, ako slnko zapadá.
Je to neskutočná romantika, ktorá pohltí všetkých televíznych divákov, a to natoľko, že sa cítia v ,,koži" televíznych hrdinov. Romantická atmosféra, ktorú si nik nedá ničím a nikým pokaziť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Presne takúto atmosféru mi navodila novinka spoločnosti Yankee Candle. Sviečka nesie názov Serengeti Sunset, čo môžeme preložiť ako Západ slnka v Serengeti. Jemne sladká a opojná vôňa s kvapkou citrusu, opantá vaše zmysli natoľko, že nevnímate realitu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Zvodná zmes ovocia, citrusov, lotosového kvetu a jantáru oslavuje nádheru africkej oblohy.
Už len pri pohľade na sviečku máte pocit, akoby ste sa v tej Afrike nachádzali, aj keď v skutočnosti je od vás vzdialená stovky kilometrov. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pár minút po zapálení sviečky sa sladká vôňa rozlieha do každého kúta miestnosti. Naladí vás na romantický večer, ktorý si každý môže zariadiť podľa svojich predstáv- či už relaxáciou vo vani alebo užívaním si spoločných chvíľ so svojou polovičkou/rodinou.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Maybelline SuperStay 24h Ultimate Red

10/24/2015 Unknown 8 Comments

Jeseň. To správne obdobie byť inou, vystúpiť z davu a byť výnimočnou a hlavne jedinečnou. Toto je práve to obdobie, kedy sa netreba báť farieb. 

Tak ako jeseň má svoje čaro a prezlieka sa do iného šatu a len tak si hýri rôznymi farbami, tak aj ženy by sa po lete, ktoré je charakteristické pastelovými farbami, nemali báť výraznejších farieb a skúsiť niečo neobvyklé na svojich perách a byť zvodné nie len pre seba, ale aj pre svoje okolie. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja osobne som bola vždy konzervatívna a bála som sa používať výraznejšie farby. No odkedy som prišla na chuť výraznejším farbám, odvtedy sa cítim byť výnimočnou, pretože človek takto vynikne v dave množstva ľudí. Okrem toho okolie si vás začne oveľa viac všímať. Preto by som vám dnes rada predstavila jedného skvelého pomocníka, vďaka ktorému môžete byť výnimočné. 

Dnes vám bližšie predstavím Maybelline SuperStay 24h Ultime Red v odtieni 475 Hot Coral
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
"Máte radi sýte farby pier, ale nedokážete nájsť rúž, ktorý by nespôsoboval pnutie a ťažké vrstvy na perách? Maybelline New York predstavuje unikátne dlhotrvajúce rúže 14+24h, ktoré vďaka inovatívnemu zloženiu na perách vôbec neucítite a naviac s nimi zvládnete každú dennú situáciu- či už pôjde o pracovní obed alebo bozky."
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Po x-hodinových zázrakoch na pery tú máme ďalší. Dvoj-krokový tekutý rúž na pery, ktorý má zaistiť 24-hodinovú výdrž na perách. Najprv som bola celkom skeptická ohľadom tej výdrže. Veď rúž na perách vydrží tak maximálne 4 hodiny, s jedlom a pitím sa to hneď všetko zmaže. Ale....
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
.... tento tekutý rúž je iný. Má 2 kroky aplikácie- 1. krok, ktorým na pery nanesiete krásnu výraznú farbu a 2. krok, ktorým nanesiete lesk (hydratačný balzám). Medzi jednotlivými krokmi je potrebné chvíľku počkať (asi 2 minúty) aby farba poriadne zaschla a nerozmazala sa.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Najväčšou výzvou pri testovaní tohto produktu bolo otestovanie výdrže. Samozrejme netestovala som ho 24 hodín, pretože sa mi nenaskytla príležitosť, kedy by som bola bez spánku. Avšak testovala som ju približne 12 hodín počas jedného dňa v škole, kedy mám vyučovanie od rána do večera. Musím povedať, že na konci dňa som mala čo robiť aby som tento rúž z pier odlíčila. Jedinou pomôckou odličovač na olejovej báze. Farba držala poriadne aj počas jedenia a pitia, kedy sa vôbec z pier nijako nevytratila. Jedine čo sa vytratilo tak bol lesk. Avšak, chcela by som vás vystrihať pred konzumovaním veľmi olejových jedál. Pretože olej vám tento rúž z pier zmaže.  

8 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Mary Kay At Play™ Trio očných tieňov

10/17/2015 Unknown 2 Comments

Ako už asi viete, tak veľmi rada skúšam nové tiene na líčenie očí a vytváram nimi rôzne „kreácie“.
Dnes vám predstavím trio očných tieňov, ktoré som dostala na testovanie a pochádza z dielne Mary Kay.
Túto kozmetiku som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Aj keď patrí medzi tie drahšie, veľmi si ma získala svojou kvalitou a výdržou. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Toto krásne trio očných tieňov pochádza z hravej kolekcie s jedinečným štýlom s názvom Mary Kay At Play.
Odtieň OUT OF THE BLUE v sebe nesie žiarivú modrú, čokoládovo hnedú a bronzovú farbu, každú s jemnými trblietkami. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Popis produktu výrobcom:
Tri žiarivé očné tiene sú zladené do dokonalej harmónie, takže ich môžete ľahko kombinovať pre nekonečné množstvo variantov vzhľadov!
  • Jemná, veľmi hladká, vrstviteľná farba vám umožní rozhodovanie o vzhľade a intenzite.
  • Môžete použiť jeden tieň, dva alebo tri.
  • Ľahké, žiarivé a bohaté farby.
  • Ľahko sa nanášajú. Aplikujú sa ľahko a rovnomerne
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Môj názor:
Tiene sú celkom dobre pigmentované, až na posledný bronzový tieň, ktorý je potrebné trošku navrstviť. Tiene máličko prášia pri naberaní z balenia, po aplikácii na oči sa však ani nepohnú. Pretože mám mastné viečka, tak bez použitia podkladovej bázy by mi nič nedržalo. S bázou mi vydržali približne 10 hodín, počas ktorých vôbec nestratili na intenzite a nezliali sa v záhybe oka. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Dnešné líčenie s touto paletkou je trošku netradičné a myslím, že aj trošku extravagantné. Nie je to líčenie pre konzervatívne dámy, avšak je potrebné sa trošku odreagovať a vystúpiť z davu ľudí. No ak by ste chceli niečo takéto na bežné líčenie, tak jednoducho môžete upustiť od spodnej modrej linky a nahradiť ju za nejakú jemnejšiu a nenápadnejšiu.

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Ziaja slim firming body lotion

10/12/2015 Unknown 1 Comments

Celulitída - asi najviac skloňované slovo všetkými ženami nielen na Slovensku. Keď sa spomenie to-ono slovo, každá žena sa postaví pred zrkadlo a dúfa, že jej sa to netýka. Preto každá hľadá spôsob, ako jej predísť či sa jej zbaviť. 

Ja vám dnes predstavím jedného šikovného pomocníka, ktorý by vám s touto nežiaducou „ozdobou“ mohol pomôcť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tým pomocníkom je Ziaja spevňujúce telové mlieko.
Pokračovanie článku tu...

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nový rozmer v boji proti AKNÉ

10/09/2015 Unknown 6 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok o jednom produkte, respektíve o dvoch produktoch, ktoré používam už takmer dva mesiace. Sú to produkty, ktoré sú určené na čistenie pleti a tak som AKNÉ vyhlásila vojnu a začala som sa sním pasovať ako pravý rytier. 
Stále som si myslela, že akné je len pubertálna záležitosť a po tomto búrlivom období sa človekom krásne rozlúči, tak teraz viem, že som sa mýlila. Avšak už poznám pomocníkov, ktorý mi pomáhajú udržiavať všetko pod kontrolou.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mojimi novými pomocníkmi sú: Mary Kay Skinvigorate Čistiaca kefka a Mary Kay Bottanical Effects Čistiací gél. 
Začnem čistiacou kefkou:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotné balenie obsahuje kefku s dvoma nadstavcami a tužkové batérie. Čo mi celkom v balení chýba tak je nejaký stojan na kefku, pretože teraz mi len tak leží na umývadle a tým zaberá celkom dosť miesta. A keďže ešte študujem a bývam na internáte tak tiež mi k tomu ešte chýba nejaký cestovný obal.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis: 
Ľahká, dvojrýchlostná výkonná kefka jemne masíruje pleť, a pritom odstraňuje nečistoty, usadeniny a mejkap v priebehu niekoľkých sekúnd.
  • Odstraňuje mejkap 85% účinnejšie ako čistenie rukami. *
  • Zlepšuje vstrebávanie ďalších prípravkov starostlivosti o pleť.
  • Okamžite zlepšuje vzhľad pleti.
  • Pomáha zahladiť stopy už vzniknutého poškodenia pleti a zjednotiť jej tón.
  • Zmierňuje výskyt jemných liniek a vrások.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kefka má 2 rýchlosti. Ja osobne používam používam obe rýchlosti- pomalšiu na príjemnú masáž celej tváre a jej prekrvenie a rýchlejšiu- na dokonalejšie vyčistenie a zbavenie všetkých nečistôt. Divila som sa, že aj po dôkladnom odlíčení make-upu bola kefka po čistení stále hnedá. Kefku si veľmi užívam, pretože po očistení tváre s ňou, je pleť krásne rozžiarená a ľahšie a hlavne rýchlejšie sa vstrebáva krém. Kefku používam takmer dva mesiace každý druhý deň a baterky ešte stále nie sú vybité. Čo sa týka samotného nadstavca, tak je veľmi príjemný- obsahuje množstvo štetiniek, ktoré sú jemulinké. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kefku používam s týmto čistiacim gélom rovnakej značky. Gél je určený pre zmiešanú až mastnú pleť. 
Oficiálny popis:
Odstraňuje nadbytočný maz bez toho, aby pleť vysušoval. Bohatý antioxidačný komplex prírodných výťažkov vyvinutý na váš typ pleti.
  • Nevysušujúca formula jemne odstraňuje nadbytočný maz a nečistoty z pleti.
  • Zmiešanej/mastnej pleti pomáha čistiť póry výťažkami z kanuky a guavy.
  • Bez alkoholu, syntetických farbív a bez parfumácie.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Konzistenciu som sa vám zabudla vyfotiť a tak vám to aspoň popíšem: keďže je to čistiaci gél tak má gélovú konzistenciu, ktorá je priehľadnej farby. Nijako nevonia ani nič podobné. Gél používam s kefkou a nebojím sa povedať, že je to pre mňa skvelé kombo v boji za krajšou pleťou. Gél na tvári jemne pení, nijako nelepí ani nič podobné. Musím povedať, že póry sú naozaj čistejšie a menej viditeľnejšie, avšak ak vás trápia komedóny, tak s tými si toto duo veľmi neporadí. Možno ak by bol ku kefke nadstávec s trošku tvrdšími štetinkami (kvázi peelingový nadstavec), tak to by si možno s komedónmi poradili, no neviem posúdiť. Avšak po takmer dvoch mesiacoch používania, musím povedať, že sa mi tvorí oveľa menej akné na pleti a samotná pleť vyzerá zdravšie a rozžiarenejšie. 

6 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Dermacol- Lip Balm SOS

10/05/2015 Unknown 5 Comments

Ahojte,
dnes sa budeme venovať jednému balzamu na pery z dielne Dermacol.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja osobne balzamy na pery používam dennodenne. Na balzame najviac oceňujem, ak spĺňa to čo sľubuje a navyše aby sa stal mojou stálicou v kabelke musí k tomu ešte aj krásne voňať J

V kozmetickom šuplíku ich mám hneď niekoľko. No nie všetky spĺňajú kritéria a tak si niektoré len tak ležia v tme a dúfajú, že niekedy prídu na rad. Či aj tento bude ležať zatvorený v šuplíku alebo sa bude tešiť z miestečka v mojej kabelke sa dočítate ďalej.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
„Lip Balm SOS Lips- zvláčňujúci balzam na pery s neodolateľnou vôňou, dokonale pery ošetruje, dodáva im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením.“
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako väčšina balzamov tak aj tento si krásne lebedí v tubičke, ktorá je oranžovej neónovej farby. Mňa osobne zaujal nápis na balzame, ktorý je v zaujímavom prevedení (páči sa mi ak nie je všetko dokonalé a symetrické).

Príchuť resp. vôňa tohto balzamu by mala pripomínať čokoládu. Keď som doma dávala členom posádky balzam ovoňať bez toho aby vedeli o akú vôňa sa jedná, stretla som sa s rôznymi opismi vône. Mne tá vôňa však pripomína, ako to mi voláme „polystyrénový chlebíček“ poliaty čokoládou (celozrnný chlebíček). Verte mi rovnako to aj chutí J
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja osobne balzamy používam v noci, kedy nehrozí riziko oblizovania pier. Čo sa týka hydratácia, tak musím povedať, že pery sú naozaj vláčne a na dotyk hebké a jemné. Osobne nemám veľmi rada balzamy, ktoré pery tónuju, pretože ak chcem mať pery zafarbené tak použijem rúž. tento balzam pery nijako nezafarbí, len im dodá jemný lesklý vzhľad.


Skúšali ste balzamy od Dermacol-u? Čo na ne hovoríte? Ste s nimi spokojné?

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nový make-up v mojej výbave- Dr.Belter

10/02/2015 Unknown 7 Comments

Krásny deň,
dúfam, že sa máte tak skvelo ako ja. Aj keď sa mi to už kráti a o chvíľu mi začne semester, ešte stále si užívam posledné dni voľna a pomaly sa pripravuje na všetok stres spojený so školou, diplomovkou, štátnicami, seminárnymi prácami.... Ale, ako sa hovorí: ... včerajšok je história a zajtrajšok je budúcnosť. Preto je potrebné žiť každým okamihom, minútou... Tak žime prítomnosťou a poďme si čo to povedať o mojom novom objave vo svete kozmetiky a mojom neodlučiteľnom pomocníkovi pri každodennom líčení sa. 
Dr.Belter make-up z línie A
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď si ešte pamätáte na môj wishlist, v ktorom som písala, že potrebujem nový make-up, na obrázku bol vyobrazený práve tento. Chcela som si ho objednať, no netušila som, aký odtieň zvoliť, keďže na výber máte z 3. Tak som premýšľala až som sa rozhodla napísať spoločnosti email, či by mi nemohli zaslať vzorky aby som si vedela vybrať správny odtieň. Odpísali mi veľmi milá pani, ktorej som zaslala adresu a už som len čakala. Jeden deň, keď sme sa s priateľom chystali na kúpalisko a ja som ho už netrpezlivo čakala, zazvonila poštárka a priniesla mi dosť veľkú obálku. Bola som nesmierne potešená, pretože v nej sa nenachádzali vzorky make-upu ale plné balenie. A či sa mi trafili do odtieňu sa dozviete ďalej. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up je v tubičkovom plastovom balení. Asi viac mám rada takéto balenie ako pumpičkové, pretože z toho vydolujete všetok make-up a nič nevyjde nazmar, a naopak u pumpičkového v sklenenej fľaši dosť veľa make-upu ostáva :/  Make-up pochádza z Línie A, čo je rada pre označenie produktov pre pleť s akné.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Oficiálny popis:

Špeciálny krémový make-up v troch farebných odtieňoch. Nezaťažuje pokožku, výborne kryje a súčasne dezinfikuje, pleť zľahka vysušuje a redukuje funkciu mazových žliaz.

Keďže moja pleť je mastnejšia so sklonom k akné po prečítaní tohto popisu som vedela, že proste make-up musím vyskúšať, pretože by to mal byť môj ideálny spoločník na dlhé chvíle. Make-up ma ako aj iné klasické make-upy 30 ml a kúpite ho v eshope belter.sk za 12,15 €. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up má tuhšiu konzistenciu. Mne osobne sa lepšie nanáša prstami ako štetcom. Keďže je trošku hustejší tak si ho proste pomocou štetca neviem dokonale naniesť do stratená. Čo sa týka odtieňu, tak spoločnosť sa trafila presne do môjho tónu pleti, ktorý je trošku tmavší aj bez opálenia. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako vidíte na fotkách, make-up sa dokonalo prispôsobil pleti, na ktorej vôbec v skutočnosti nevyzerá ako maska. Navyše, ak máte nejakú nedokonalosť, ktorá sa vám práve na tvári vyhodila a vy ste si ju chceli zlikvidovať, tak make-up ju zlikviduje za vás, pretože ju nie len zakryje ale hneď ju aj lieči. Ak make-up nanesiete na nedokonalosť, tak presne ta tom mieste vás začne trošku štípkať a páliť, čo je spôsobené tým, že make-up obsahuje CHLORHEXIDÍN DIGLUKONÁT, ktorý ma jemne dezinfekčné účinky. Čo sa týka krytia, tak ak sa vám na pleti vyhodí akné, tak to dokonale zamaskuje. Avšak, ak už vám po akné ostala nejaká stopa v podobe fliačika, tak ten sa mu zamaskovať nepodarí. Neviem prečo, ale mne to tak tento make-up robí. Ako zakryje ho trošku, ale stále ho je na tvári vidieť. Inak musím povedať, že s make-upom som maximálne spokojná, už len preto, že hneď hojí akné, ale aj preto, že pleť na určitý čas zmatní. Určite odporúčam :)

7 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.