ARTISTRY Paleta očných tieňov - spice bronze

5/23/2016 Unknown 2 Comments

Zemité farby sú v líčení veľmi často využívané. Práve takéto farby využíva množstvo spoločnosti a vytvorenie svojich paletiek očných tieňov. V takýchto paletkách nájdete rôzne odtiene hnedej, bronzovej, zlatej v najrôznejších kombináciách. Či už metalické, matné, trblietavé atď. Je len na vašej fantázii ako ich využijete a hlavne skombinujete.


Presne takúto zemitú paletku si pre nás vytvorila aj spoločnosť Amway. Paletka Artistry Signature Color je novinkou na našom trhu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tentokrát vám predstavím paletku v odtieni Spice bronze, ktorá obsahuje 4 navzájom kombinovateľné tiene - bledú béžovozlatú (trblietavá), teplý odtieň starého bronzu (metalický), lesklý jantárovo - medený tieň (metalický) a zlatobronzový (trblietavý) tieň. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

PALETKA ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ umožňuje vytvoriť nekonečné množstvo vzhľadov líčenia očí vďaka multidimenzionálnym typom tieňov: od prirodzeného denného po elegantne sofistikovaný efekt. Tiene zostávajú nezmenené počas celého dňa vďaka svojmu trvácnemu zloženiu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Paletka je svojou pigmentáciou obdivuhodná. Či už tieň skúšate na ruke alebo si ho rovno aplikujete na oči, jeho intenzita je stále rovnaká. Ak si chcete vytvoriť jemnejšie denné líčenie, tak tiene odporúčam dôkladne rozblendiť, čím trošku zjemníte intenzitu. Ak vám však nerobí problém nosiť výraznejšie líčenie, tak paletka je pre vás ideálnym spoločníkom.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem svojej intenzívnej pigmentácie si vás paletka získa aj svojou výdržou. Tá je rovnako obdivuhodná. Pri líčení automaticky siaham po podkladovej báze, aj vďaka ktorej mi tiene na mojich mastných viečkách vydržia o niečo dlhšie. Tieto tiene mi vydržali celý deň. Preto si myslím, že budú ideálnym spoločníkom pri večerných udalostiach.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mne výraznejšie líčenie na bežný deň vôbec neprekáža. Vďaka nemu odpútavam pozornosť o mojich nedokonalostí, ktoré skrývam. Pri líčení som použila najtmavší odtieň do vonkajšieho kútika, na zvyšok viečka som naniesla jantárovo - medený tieň a do vnútorného kútika oka som aplikovala najsvetlejší tieň paletky. 

2 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.