Gosh - For Your Eyes Only

7/01/2016 Unknown 0 Comments

Nejednu ženu trápia tmavé kruhy a hlavne opuchy pod očami. Tmavé kruhy a opuchy nás trápia nielen pre nedostatok spánku, ale častokrát sa pod tento jav podpíše tenučká pleť v okolí očí, ktorá trpí nedostatočnou mikrocirkuláciou. 

U mňa sa pod túto nežiadanú okrasu pod očami podpísali hlavne hodiny strávené písaním prác na počítači. Jednou z možnosti ako tieto kruhy zakryť je použitím make-upu alebo korektora. 

Avšak s kruhmi sa dá bojovať aj inak ako len použitím dekoratívnej kozmetiky. S kruhmi môžeme bojovať aj prostredníctvom séra, krémov alebo studenými obkladmi. 

Vedeli ste, že spoločnosť Gosh nevytvára len dekoratívnu kozmetiku ale aj kozmetiku zameranú na starostlivosť o pleť a vlasy? Tentokrát sme  teda testovali krém na očné okolie od spoločnosti Gosh.
Fotoarchív autorky.
GOSH: For Your Eyes Only - Očný krém proti opuchom a tmavým kruhom pre všetky typy pleti.

Krém je svojím balením úplne rozkošný :) Je malinký - jeho objem je 15 ml, teda si ho môžete zobrať všade so sebou, pretože vám nezaberie veľmi veľa miesta. Zakúpiť si ho môžete v sieti FAnn parfumérii. 
Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:

Očný krém Gosh For Your Eyes Only obsahuje patentované zložky Haloxyl™ a Eyeliss™ vyvinuté špeciálne s cieľom redukovať tmavé kruhy a opuchy z okolia očí. Eyeliss™ pôsobí účinne proti zápalom, stimuluje drenáž a redukuje priepustnosť kapilár. Haloxyl™ zosvetľuje tmavé kruhy a eliminuje krvné pigmenty spôsobujúce tmavé sfarbenie očného okolia, ako aj lokálne zápaly, ktoré tu vznikajú. For Your Eye Only intenzívne pôsobí proti tmavým kruhom a známkam únavy v okolí očí, pričom zlepšuje pevnosť, pružnosť a mikrocurkuláciu pleti očných kontúr. 
Fotoarchív autorky.
Tento očný krém ma praktické balenie, ktoré obsahuje pumpičku prostredníctvom ktorej si jedným stlačením nadávkujete akurátne množstvo krému, ktoré vám vystačí na očné okolie oboch očí. Toto dávkovanie je praktické aj v tom, že nemusíte prstami siahať do krémy a tým pádom si tam nenanesiete žiadne baktérie. 
Fotoarchív autorky.
Čo sa týka jeho samotnej konzistencie tak je trošičku mastná, avšak krém nie je veľmi hutný, a preto sa s nim veľmi ľahko manipuluje. Prvotný pocit pri jeho aplikácii je trošku chladivý. Vďaka tomu krém účinne pôsobí na opuchy. Krém do pokožky vsiakne pomerne rýchlo a nechá ju trošičku mastnú. 
Fotoarchív autorky.
Čo sa však týka redukcie tmavých kruhov, tak tá nie je až taká výrazná. Povedala by som, že krém trošičku zjemní tmavé kruhy avšak nie dostatočne na to, aby ste nemuseli siahnuť po korektore. Ak by ste ho chceli používať na opuchy po nedostatočnom spánku, tak vám ho určite odporúčam. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.