SHEABUTTER - 100% bio nerafinované bambucké maslo

4/28/2016 Unknown 0 Comments

Prírodná kozmetika v súčasnosti sa dostáva do popredia. Ako tak sledujem "blogový svet" tak mnoho blogeriek postupne presedláva na prírodnú kozmetiku a tú chemickú odsúvajú, ako sa hovorí: na druhú koľaj. Ja proti kozmetike, či už prírodnej alebo "chcemickej" nemám žiadne výhrady. Prírodná kozmetika je príjemným spestrením mojej výbavy.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Preto, keď mi bola poskytnutá možnosť vyskúšať 100% prírodné, nerafinované maslo tak som sa veľmi potešila. Výlučným distribútorom tohto masla na Slovensku je e-shop sheabutter.sk, ktorý tvrdí, že poskytuje ten najväčší luxus v úplne obyčajnom balení, ktorý s pokožkou urobí doslova zázraky. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balenie masla je úplne minimalistické. Čo je aj dôsledkom toho, že ak by bolo viac prepracovanejšie, a luxusnejšie, tak by sa to odrazilo na jeho cene. A samozrejme niekedy je menej viac. K plastovej krabičke je pomocou šnúrky priviazaný popis masla, ako informácie o jeho využití.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo o produkte hovorí výrobca:

Naše Bambucké maslp SHEABUTTER je NERAFINOVANÉ v kvalitatívnej triede "A". To znamená, že je ručne vyrábané priamo v Ghane tradičnou technikou lisovania, používanou africkými domorodcami už po stáročia. 

BEZ AKÝCHKOĽVEK PRÍMESÍ A CHEMICKÝCH LÁTOK. Panenský čisté maslo plné telu prospešných mastných kyselín a vitamínov s priam zázračnými účinkami na pleť a pokožku. Vymente svoj oleťový, telový, protivŕaskový, denný aj nočný krém sa bambucké maslo a už po niekoľkých dňoch budete naozaj prekvapená. Pleť sa upraví, vyhladí, bude krásne hydratovaná a to všetko bez pocitu mastnoty. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Bambucké maslo ma všestranné využitie. Preto je len na vás ako a na čo ho využijete. Medzi jeho základné funkcie patrí:
  • omladzujúce a regeneračné účinku na pleť a vlasy
  • upokojuje podráždenú pokožku po holení, zabraňuje začervenaniu a zapáleniu vlasových váčkov
  • podporuje rast vlasov a regeneruje poškodené vlasové štruktúry (rozštiepené končeky)
  • je skvelým pomocníkom pri odličovaní
  • chráni pokožku pred mrazom a vetrom v zimnom počasí
  • je skvelým produktom pre hydratáciu a ošetrenie kožných problémov ako akné, ekzémy, dermatitída ... a pod.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže ide o 100 % BIO prírodný produkt, tak neočakávajte nijakú príjemnú vôňu, ktorá rozmazná vaše zmysli. Je to čisto prírodná vôňa bez akýchkoľvek chemických prímesy. Maslo je hutné avšak pri jeho zohriatí v dlani sa mení jeho zoskupenie na olejovitú tekutinu. 

U nás v domácnosti si našiel využitie asi takmer u každého člena rodiny. Najviac som ho však používala ja. Keďže som ho testovala, tak som ho skúšala využiť čo najviac a na rozličné veci. Prvé čo som skúsila tak bolo odlíčovanie. No to nie je nič pre mňa. Síce pleť dokonalo očistil od celodenného make-upu, no mne osobne vadil pocit mastnoty na pleti, ktorý som musela zmývať vodou a odličovačom.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Preto som ho skúsila po holení, a to bola lahôdka. Pokožku dokonale zhydratoval a vôbec som nezaznamenala zčervenanie pokožky. Na to ho určite odporúčam. Keďže má hydratačné účinky, tak mamka ho skúšala na ekzém. A bola celkom milo prekvapená, že jej pomohol. Môžeme povedať, že jeho následky zmiernil. 

Tiež som ho skúšala na akné a na jazvičky po akné. S tými si tiež poradil. Jazvičky úplne vyhladil a dokonca zatočil aj s fľakmi po akné, ktoré úplne zjemnil - až ich nie je takmer vôbec vidno. Odporúčam vám ho vyskúšať a presvedčiť sa na vlastnom tele o jeho účinkoch. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Súťaž pre slovenské blogerky!!!

4/25/2016 Unknown 8 Comments

Myslím, že sa vždy každý poteší, ak sa koná nejaká súťaž a radosť je o to väčšia, ak sa mu aj podarí vyhrať. Ja osobne súťaže obľubujem, pretože je to možnosť ako vyskúšať nejaké produkty, ktoré by som si možno sama nekúpila alebo by mi nenapadlo si niečo také kúpiť. Vždy je to o náhode, respektíve o šťastí. Či práve vy vyhráte z toho veľkého množstva zapojených ľudí je aj na osude. 

Preto som veľmi rada, že vám môžem predstaviť jeden skvelý projekt, teda súťaž pre slovenské blogerky. Samotná súťaž sa nekoná u mňa na blogu, ale na webe KamZaKrásou.sk, kde sa môžete stretávať aj s mojou tvorbou v sekcii TESTY.

Už aj samotný obrázok napovedá, ako je táto súťaž koncipovaná. Web KamZaKrásou.sk v spolupráci so značkou Mary Kay, sa rozhodli medzi nami blogerkami nájsť majsterku v kontúrovani tváre. 

Celá súťaž prebieha v dvoch základných etapách:

1. etapa: dôležité je zaregistrovať sa na KamZaKrásou.sk, aby ste mohli do súťaže zapojiť váš blog. Čas na zapojenie sa máte do 30.4.2016. Po tomto dátume budú vybrané blogerky, ktoré si budú môcť vybrať produkty značky Mary Kay potrebné pre kontúrovanie. V priebehu 3 týždňov na svoj blog napíšu článok s najrôznejšími typmi a trikmi, ktoré samé pri kontúrovaní používajú.

2. etapa: po zverejnení všetkých článkov od blogeriek bude prebiehať hlasovanie, prostredníctvom ktorého sa vyberie majsterka v kontúrovaní. Výherkyňa obdrží balíček produktov Mary Kay v hodnote 200 €. 

Myslím, že je to skvelá súťaž, prostredníctvom ktorej môžete ukázať to čo dokážete. Podeliť sa s ostatnými s trikmi, ktoré využívate každý deň pri líčení. A okrem toho, môžete získať kvalitné produkty Mary Kay, ktoré ja sama používam a som s nimi maximálne spokojná.


P.S: Súťaž, bohužiaľ, platí len pre slovenské blogerky. A majte na pamäti - čím viac slovenských blogeriek sa zapojí, tým viac vás do súťaže bude vybraných. :D Tak šup - šup na web KamZaKrásou.sk :)

8 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Ceruzka na oči The ONE Smokey

4/25/2016 Unknown 0 Comments

Ceruzky na oči sú skvelým a hlavne rýchlym riešením pri líčení očí. Majú všestranné využitie a záleží len na fantázii osoby, ktorá ju používa, ako ju v danej chvíli využije. 

Ceruzkou sa dá vykúzliť naozaj krásne líčenie. Či už na každodenné nosenie v podobe jednoduchej linky alebo na večernú udalosť vytvorením smokey pohľadu. 

Ak sa rozhodnete pre linku, tak ju môžete vytvoriť akúkoľvek. Či ju decentne nanesiete k horným riasam, alebo ju vytvoríte výraznejšiu so zobáčikom, poprípade si ju môžete jednoducho naniesť na spodnú linku - fantázii sa medze nekladú. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Šedá vysúvacia ceruzka s pomerne jednoduchým obalom je doplnená o strieborné písmo, ktoré vytvára logo spoločnosti spolu s názvom produktu.
Ceruzka na oči The ONE Smokey je dostupná v troch farebných prevedeniach. Čierna ceruzka s názvom Jet Black, sivá - ktorá nesie názov Smokey Grey, posledná a zároveň tá, ktorú som mala možnosť otestovať nesie názov Glitter Black. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo o tejto ceruzke hovorí výrobca:
Vytvorte si dymový efekt pomocou mäkkej ceruzky tmavých odtieňov. Vysúvateľná ceruzka s krémovou receptúrou a trblietavými čiastočkami odrážajúcimi svetlo sa ľahko nanáša. Rozmažte ju, rozotrite a vytieňujte oči, aby ste vykúzlili zvodné líčenie, ktoré zaujme každého. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Práve takéto ceruzky, ktoré sa vysúvajú mám zo všetkých najradšej, pretože pri tých čo je potrebné strúhať sa mi stáva, že kým ju ostrúham do požadovaného tvaru, tak sa mi minimálne 5 krát zláme :/
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotný názov Glitter Black evokuje, že ide o trblietavú čiernu ceruzku. Avšak, trblietavá je naozaj, no čiernou by som ju nenazvala. Mne skôr pripadá, že je to mix viacerých farieb a to čierna so šedou a kvapkou fialovej.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri líčení automatický siaham po podkladovej báze. Preto líčenie s touto ceruzkou nebolo výnimkou. Musím povedať, že s ceruzkou sa pracuje celkom fajn. No ak si chcete vytvoriť smokey líčenie, tak je potrebné ju vrstviť, pretože pri každom prejdení po nej so štetcom, sýta farba stráca na intenzite. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem toho, že sa dá ceruzka použiť samostatne alebo v kombinácii s iným tieňom, dá sa použiť aj namiesto podkladovej bázy. Ceruzku som použila v kombinácii s fialovým tieňom, ktorý som naniesla do cca 1/3 oka a na zvyšok som naniesla práve túto ceruzku, ktorú som sa snažila trošku rozblendiť. Ceruzku som naniesla aj k horným riasam a vytvorila tak linku. A keďže som chcela trošku netradičné líčenie, tak som na spodnú vodnú linku naniesla zelenú ceruzku. 


0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nivea CELLULAR Perfect Skin

4/22/2016 Unknown 0 Comments

So slovným spojením dvoch anglických slov - perfect skin, si vybavím krásnu a hlavne dokonalú pleť. Pleť bez akýchkoľvek nedokonalostí, či už sú to rozšírené póry, nejednotný tón pleti, mdlá pleť... Nič z toho takúto pleť by trápiť nemalo. 

Bohužiaľ, ja zatiaľ o takejto pleti len snívam. Zatiaľ sa musím popasovať s rôznymi nedokonalosťami, a ktovie, možno aj ja sa raz budem takouto "perfect skin" pýšiť. Zatiaľ si k tomu môžem dopomáhať rôznymi produktmi. 

Jedným z takýchto šikovných pomocníkov, ktorý mi robí spoločnosť je CELLULAR PERFECT SKIN od spoločnosti Nivea.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém sa nachádza v plastovej tube, ktorá má jemné sivé sfarbenie. Celá tuba je doplnená písmom - popisom produktu v rôznych farbách.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
NIVEA ľahký zdokonaľujúci krém CELLULAR PERFECT SKIN dokonale rozjasní a zjednotí pleť. Špeciálne enkapsulové pigmenty sa perfektne prispôsobia tónu pleti a okamžite kryjú všetky nedokonalosti - rozšírené póry, vrásky a pigmentové škvrny. Po 4 týždňoch pravidelného používania redukuje vrásky a zlepšuje schopnosť bunkovej obnovy pleti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Účinné látky:
  • Enkapsulové pigmenty - dokonale sa prispôsobujú farbe pleti, rovnomerne sa na ňu rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón
  • Extrakt z magnólie - zvyšuje odolnosť buniek voči oxidačnému stresu, pomáha redukovať vrásky a chráni pleť pred predčasným starnutím
  • Luminicol - pomáha regulovať produkciu melanínu v bunkách, čím pri dlhodobom používaní redukuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na tomto kréme oceňujem jeho pumpičkové dávkovanie a to hneď z 2 dôvodov. Prvým dôvodom je, že klasické balenie je nepraktické pre ženy s dlhými nechtami - krám ostáva za nechtami. Druhým dôvodom je, že do krému sa nemá siahať prstami, pretože si tam takto nanášame baktérie, ktoré sa v ňom rozmnožujú. Takto si môžeme privodiť rôzne alergie, ekzémy atď.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém ma jemne sivú farbu. Nachádzajú sa v ňom aj malinké sivé čiastočky. Krém sa do pokožky pomerne rýchlo vsiakne, čo je v dnešnej uponáhľanej dobe veľkým plusom. Čo musím pochváliť, tak je redukcia rozšírených pórov už od prvého použitia. Toto stiahnutie bolo zreteľne viditeľné. Tento krém je určený pre vekovú kategóriu 35+, pri ktorej sa už asi neočakáva aknózna pleť. Preto na moju aknóznu pleť tento krém nevplýva veľmi dobre. Ak si ho nanesiem len na nos, tak je super - viditeľne stiahne póry, ale ak si ho nanesiem na celú tvár aby som získala rozjasnenú a zjednotenú pleť, tak to mojej pleti nevyhovuje. 



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

NYX Eyebrow Cake Powder

4/20/2016 Unknown 2 Comments

Skúšali ste si už niekedy predstaviť ako by ste vyzerali bez obočia? Mne to príde dosť divné, nemať obočie. Myslím, že obočie je proste neodmysliteľnou súčasťou tváre, a práve preto by sme mu mali venovať pozornosť aj pri každodennom líčení.

Existuje množstvo výdobytkov, ako si obočie vytvarovať, respektíve, doplniť tak, aby vyzeralo podľa našich predstáv. Ceruzka, gél alebo sada s voskom na úpravu obočia – je len a len na vás, čo z toho si vyberiete. Ja si líčenie bez úpravy obočia už ani neviem predstaviť. Za tie roky, čo sa líčim som si už zvykla, že obočie patrí k tvári a tiež si zaslúži moju pozornosť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Doposiaľ som používala tieň na dokreslenie obočia, s ktorým mi len samotné doplnenie trvalo veľmi dlho. Od doby, čo mám nový set tak si dokresľovanie obočia užívam, pretože mi to zaberie pár minút, počas ktorých si vykúzlim tvar a vzhľad podľa svojich predstáv. 

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balenie je celkom malinké. Ale za to, je celkom skladné a ideálne na cestovanie. V samotnom balení sa nachádza vosk, dva farebné tiene, ktoré sa dajú použiť spolu alebo samostatne. Tiež sa v balení nachádza štetec a kefka - musím povedať, že so štetcom a rovnako aj s kefkou sa pracuje skvelo. Kefka je dosť malá, ale za to sa s ňou dá celé obočie prečesať.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
NYX Eyebrow Cake Powder dodá obočiu prirodzenú farbu a perfektne ho dotvaruje. Súčasťou balenia je štetec a kefka pre jednoduchú a presnú aplikáciu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto sada na obočie ma veľmi milo prekvapila. Pigmentácia oboch tieňov je nadpriemerná, preto je dôležité s nimi pracovať opatrne, aby ste to s vyfarbením, respektíve dokreslením obočia veľmi neprehnali. Ako som tak hľadala informácie o tomto produkte, tak nikde som nenašla postup ako túto sadu používať.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Možno to znie trošku hlúpo, veď čo môže byť zložité na používaní. Avšak, ja som hľadala nejaké informácie o tom, v akých krokoch postupovať. Tak som si svoj postup zvolila sama. Najprv som skúsila obočie prečesať kefkou, potom som naniesla vosk na zafixovanie tvaru a potom som naniesla tieň. Takto sa to dalo.

No skúsila som to aj inak. Najprv som si obočie prečesala, potom som naniesla tieň  a nakoniec som celé obočie zafixovala voskom. Tento postup mi vyhovuje oveľa viac.  Takto celé "dotvorenie" obočia sa mi páčilo viac a keďže som takto zafixovala aj tieň, tak držal celý deň bez akýchkoľvek zmien.


Čo vám vyhovuje viac pri dokreslovaní obočia? Takéto sady alebo skôr ceruzky poprípade gély na zafixovanie?


2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Giordani Gold - Iconic Matte

4/18/2016 Unknown 3 Comments

Matné rúže v súčasnosti zažívajú obrovský BOOM na trhu. V drogérii takýchto rúžov nájdete hneď niekoľko. A samozrejme ani spoločnosť Oriflame nezaháľa, a preto si pre nás takéto rúže pripravila aj ona. 

Rúže sú skvelým doplnkom líčenia, ale sú aj skvelým pomocníkom vtedy, ak chcete od niečoho odpútať pozornosť. Ja mám problémy s pleťou, a preto ak chcem odpútať o nej pozornosť, tak použijem výrazný rúž. Práve rúž v takom prípade na seba upúta, a tak sa nemusíte stresovať alebo cítiť  nepríjemne, ak ste stredobodom pozornosti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto nová rada matných rúžov - Giordani Gold Iconic Matte, zahŕňa 10 krásnych matných rúžov, kde nájdete ako svetlejšie tak aj tmavšie farby, pre každý tón pleti - pre každú z nás a jej preferencií. Ja som testovala odtieň DARK BURGUNDY, čo je krásna vínovo bordová výrazná farba, ktorá sa síce nehodí úplne každému, ale je naozaj krásna.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Nakoľko je Giordani Gold luxusnou radou spoločnosti Oriflame, tak musím povedať, že aj samotný obal rúžu pôsobí luxusným dojmom. Rúž je odetý do lesklej zlatej farby. Obal je doplnený aj o vygravírované logo rady na vrchnáku.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Prepychový, bohatý, krémový rúž matného vzhľadu s vysokým krytím skrášli pery intenzívnou farbou. Je obohatený o vzácny arganový olej, ktorý dodá perám luxusný, dhotrvajúci príjemný pocit po celý deň. Ochranný faktor SPF 12 chráni pery pred prejavmi predčasného starnutia.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem loga na vrchnáku balenia, logo môžete rovnako nájsť aj na samotnom rúži. Rúž má skvelé skosenie, vďaka ktorému si pery vytvarujete podľa vašich predstáv. Musím pochváliť aj pigmentáciu, ktorá je fakt skvelá. Nemusíte si rúž vrstviť - postačí vám jedna vrstva, ktorá je dosť sýta a výrazná. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na to, že je to matný rúž, tak sa nanáša veľmi príjemne. Po perách sa s ľahkosťou kĺže. Rovnako vďaka obsahu arganového oleja pery vôbec nevysúša. Počas jeho výdrže na perách vôbec nemáte pocit, že na nich mate matný rúž. Rovnako musím chváliť aj výdrž. Mne na perách vydržal aj po jedle. Jemnučko však znížil svoju intenzitu, ale to som si všimla len pri detailnom obzeraní v zrkadle. Suma sumárum - na perách som ho mala vyše pol dňa a pri odličovaní som ho z pier musela ešte odlíčiť. 

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

NYX Pore filler

4/15/2016 Unknown 2 Comments

Kozmetika NYX je nováčikom na českých a slovenských trhoch. Respektíve, na pár e-shopoch ste už na túto kozmetiku mohli naraziť, avšak oficiálne na náš trh spoločnosť prišla pred pár týždňami.

Slovo NYX, ktoré tvorí názov spoločnosti, je kozmetike dané podľa gréckej bohyne noci. Z toho si môžeme odvodiť aj jasný zámer pôsobenia na trhu. Samotným poslaním tejto spoločnosti je to, aby všetky jej zákazníčky po použití produktov vyzerali nádherne ako grécke bohyne. 

Ja som na túto kozmetickú značku a hlavne na jej produkty čítala samé chvály. Je to asi jedna z najpoužívanejších značiek v zahraničí. Preto som na túto kozmetiku bola veľmi zvedavá, a preto som rada, že konečne prišla aj na naše trhy.

Vďaka mojej spolupráce s webom KamZaKrásou.sk som mala možnosť otestovať môj prvý produkt od tejto spoločnosti a to konkrétne NYX PORE FILLER.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotné balenie produktu je úplne jednoduché. Báza sa nachádza v bielej plastovej tube, ktorá je uskladnená v plastovom obale. Na jeden strane obalu sa nachádza samotný názov produktu a na druhej jeho popis. 

Čo ma však najviac na samotnom obale prekvapilo, tak je malinký zajačik s veľkými ušami, pri ktorom je napísané: CrueltyFree. Čo to znamená? Pozrela som sa na to bližšie a zistila som, že spoločnosť NYX je uznávaná a certifikovaná spoločnosť, ktorá vytvára 100% crueltyfree produkty - teda žiaden z produktov nie je testovaný na zvieratách. Myslím, že tento fakt poteší nejednu milovníčku zvierat, ale hlavne milovníčku takýchto kozmetických produktov. 




Informácie o produkte:
NYX Pore Filler kryje rozšírené póry. Obsahuje vitamín E, ktorý pleť vyživuje a hydratuje. Prípravok je vhodný ako báza pod make-up.


Samotná báza má jemne oranžovo - ružovú farbu a musím povedať, že je dosť hutná, čo som fakt nečakala. Avšak aj napriek tomu, sa dá veľmi ľahko a rýchlo rozotrieť. Na pocit je trošičku silikónová, ale vďaka tomu na pleti vytvorí jemnú neviditeľnú vrstvu a vyplní tak všetky póry. 


S bázou make-up vyzerá oveľa krajšie. Tým, že báza vyplní všetky póry, tak make-up na tvári vyzerá jednotnejšie. Okrem toho báza predĺži výdrž make-upu. Nakoľko mám mastnú pleť, tak aj hodinka dlhšej výdrže make-upu sa počíta. Určite bázu odporúčam nie len vyskúšať, ale ju aj pri líčení používať. Ja si bez nej už líčenie ani neviem predstaviť. 


2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Sothys - Jemný dotyk Slnka

4/13/2016 Unknown 0 Comments

Väčšinou to tak býva zvykom, že každá z nás túži po niečom, čo nám príroda nenadelila. Jedna chce byť štíhlejšia, jedna zas vyššia, jedna zase hnedšia ... Preto častokrát siahame po rôznych "zlepšovákoch", ktoré by mohli samotnú prírodu zastúpiť.

Počas leta väčšina z nás nachytá krásny bronz, ktorý by sme chceli aby vydržal večne, avšak opak je pravdou. Časom naša pokožka vybledne a navráti sa jej farba, akú mala pred opálením. Preto na zimné obdobie si pre nás firmy pripravili rôzny samoopaľovacie prípravky.

Ja som tentokrát netestovala práve samoopaľovací prípravok, ale môžem povedať, že ide o krém, ktorý má funkciu dodať pleti prirodzený opálení vzhľad, vďaka ktorému sa každým použitím jeho efekt predlžuje.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako sa hovorí: "v jednoduchosti je krása" a dôkazom toho je aj minimalistický obal tohto produktu. Nie je zbytočne zahalený rôznymi výraznými prvkami. Okrem samotného názvu spoločnosti sa na balení nachádza logo spoločnosti a popis produktu.

Krémová plastová tuba produktu je doplnená o oranžový vrchnáčik a rovnako je doplnená o písmo, ktoré popisuje samotný produkt. Celé písmo na produkte je odeté do sivej farby.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
Od prvej aplikácie, tento krém rozplývajúcej sa textúry dodáva pleti ľahko opálený vzhľad, ktorý je intenzívnejší každou ďalšou aplikáciou. Krém môže byť použitý samostatne alebo pod krém pre kontrolovaný opálený vzhľad.

Účinné látky:
- extrakty - egrešový extrakt (antioxidant) a čerešňový extrakt (hydratácie)
- hnedé sfarbenie - synergické spojenie DHA/ erytroluzy poskytuje pokožke hnedé sfarbenie
- výživa a komfort - karitové maslo a glycerín
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém má veľmi príjemnú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahučko rozotiera, respektíve, aplikuje. Tým, že nie je hustý, tak jeho aplikácia je rýchla a jednoduchá. Čo na ňom najviac zo všetkého zbožňujem je jeho neskutočne sladká čerešňová vôňa. Jeho aplikáciu si vďaka tejto vôni užívam a užívam si ju aj po vsiaknutí krému do pleti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tiež oceňujem, že veľmi rýchlo vstrebáva, takže ak ho používate ako podklad pod váš obľúbený krém ,tak nemusíte medzi aplikáciami veľmi dlho čakať. Ja ho však používam samostatne. Nakoľko krém obsahuje karitové maslo, tak pleť je dostatočne vyživená. Po aplikácii je pleť na dotyk hladká.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo však vás určite zaujíma, tak je jeho prvotné poslanie a to zhnednutie pokožky. Musím povedať, že ma milo prekvapil. Vôbec som nemyslela, že pokožka bude naozaj hnedá. Avšak nečakajte také intenzívne hnedé sfarbenie ako od Slnka, ktorému sa vystavujete niekde pri mori. A tiež hnedý nádych pokožka nezíska hneď po aplikácii. Musíte krém nechať pôsobiť, aby sa všetky jeho zložky poriadne pohrali s pleťou. Ale výsledok stojí za to. Už na druhý deň som na pokožke bádala jemné hnedé sfarbenie.

To, že mám hnedšiu pleť si všimol aj môj priateľ, takže tento krémik svoj účel splnil :)

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Zelená má zelenú v líčení

4/11/2016 Unknown 1 Comments

Konečne tú máme jar a s ňou spojené všetky úkazy prírody, medzi ktoré patrí najmä zelenanie sa. Konečne aj to počasie je celkom príjemné a usmievavé. Samozrejme k takémuto počasiu a rožnému obdobiu patrí aj patričné veselé líčenie. 

Ja som si dnes pre vás pripravila typ na jedno líčenie, na ktoré som použila produktyzo zaujímavého e-shopu parfemy-elnino.sk, kde si okrem parfémov môžete zakúpiť aj dekoratívnu kozmetiku, pečujúcu kozmetiku a množstvo ďalších, samozrejme pre nás ženy smrteľne nevyhnutných produktov. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Prvým produktom, ktorý som si vybrala sú tiene NYC v odtieni 968 Cupcakes & Coffee. Skúsenosti s touto kozmetikou som doposiaľ nemala, preto som rada, že som mohla niečo práve od tejto značky vyskúšať. Produkty tejto značky sú na prekvapenie dosť nízke, čo ma veľmi milo prekvapilo.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka pigmentácie, tak som čakala, že no nebude nič moc. No opak bol pravdou. Tiene sú celkom fajn pigmentované a ani veľmi neprášia. Samozrejme intenzita pri skúšaní na ruke je o niečo väčšia, pretože pri aplikácii na oku so štetcami veľmi netlačím.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ďalším produktom, ktorý som si k svojmu vymyslenému líčeniu vybrala je očná linka od Max factor - Excess Intensity Longwear Eyeliner, v zaujímavom a trošku netradičnom farebnom prevedení. Keďže som vytvárala líčenie na tému zelená ma zelenú, tak preto som si zvolila odtieň 03 Green.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Linka je skvelo pigmentovaná a naozaj poskytuje krásnu sýtu zelenú farbu. Povedala by som, že je trošičku neónová zelená, ktorá si u mňa nájde využitie aj v iných líčeniach, respektíve experimentoch.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Nakoľko je linka vodeodolná tak som ju skúsila naniesť na spodnú waterline, s tým že som pod ňu naniesla najprv bielu linku, aby som si zaistila krásny sýtu zelenú farbu. Musím povedať, že celé líčenie sa mi naozaj páčilo a rovnako aj priateľovi, ktorý je veľkým kritikom :) Musím pochváliť aj vydrž tieňov, ktorá je super (samozrejme s podkladovou bázou).

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Vyhlásenie víťaza Jarnej Giveaway

4/10/2016 Unknown 1 Comments

Ahojte kočky,
konečne som sa dostala k vyhodnoteniu poslednej súťaže, ktorá mala tématický prívlastok JARNÁ GIVEAWAY. Určite ste už všetky nedočkavé, tak vás nebudem zbytočne dlho naťahovať :)

Teda víťazkou sa tentokrát stáva:


Janka- srdečne Ti k výhre blahoželám a poprosím Ťa, aby si mi na mail napísala Tvoju adresu, aby som vedela kam Ti mám tajomnú výhru poslať :)

Ostatní nezúfajte, pretože čoskoro sa tu objaví ďalšia súťaž o prírodný slovenský výrobok :)

Krásny zvyšok dňa :D

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Garnier Pure 3v1 - gél, peeling a maska

4/04/2016 Unknown 0 Comments

Pred niekoľkými dňami bol predstavený nový projekt spoločnosti Garnier. V tomto projekte spojil Ben Cristovao svoje meno s radou Garnier Pure, ktorá má povzbudiť sebavedomie dievčat/ žien nie len v Čechách, ale aj na Slovensku. 

V rámci tohto projektu si Ben vyberie dievča, ktorá bude mať príležitosť zahrať si v jeho novom klipe a zároveň v reklamnej kampani spoločnosti Garnier, konkrétne na produkt Garnier Pure 3v1, ktorý vám dnes bližšie priblížim. Podmienkou, respektíve, krokom k tomu, aby ste sa mohli stať "Pure Girl" je kúpa avizovaného produktu - samozrejme, ak chcete vedieť podrobnosti, tak najznámejší vyhľadávač vám v tom pomôže :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balenie produktu nie je ničím výrazné. Produkt sa nachádza v plastovej tube, na ktorej sa nachádza logo spoločnosti a na modrom pozadí sa nachádza samotný popis produktu. Čo na tomto produkte oceňujem, tak je jeho aplikácia. Páči sa mi, že nemusím s prstami hrabať v kelímku, ale produkt si z tuby jednoducho vytlačím. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
3v1 gél + peeling + maska Garnier Pure je vyvinutá pre zmiešanú až mastnú pleť náchylnú k tvorbe nedokonalostí, lesku a rozšírených pórov. Trojitá sila minerálov & kyseliny salicylovej: 1 - čistí, 2 - uvoľňuje póry, 3 - zmatňuje.

Pôsobenie produktu: 
1. čistiaci gél obohatený o zinok, je známy svojou schopnosťou redukovať tvorbu mazu a výťažok zo Smithsonitu intenzívne čistí pleť a odstraňuje nedokonalosti
2. peeling s pemzou odstráňuje odumreté bunky a uvoľňuje póry
3. maska s kaolinom poskytuje pleti zmatnenie
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Páči sa mi multifunkčné využitie produkty. Väčšina peelingov sa dá použiť len na odstránenie odumretých buniek a vyčistenie pleti, ale tento sa dá použiť trojakými spôsobmi. Či už ho použijete ako peeling, čistiaci gél alebo masku, je to len a len na vás.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja tento produkt používam každý deň najmä ako peeling. Obsahuje veľmi malé čiastočky, ktoré sú veľmi príjemné pri aplikácii krúživými pohybmi na pleti. Po umytí z pleti sú póry viditeľne redukované a pleť je na dotyk úplne hladká. Ak mám čas, tak tento produkt používam ako masku, ktorá sa necháva pôsobiť 3 minúty. Behom tejto chvíľky na tvári zaschne, a vtedy je na tvári bádať sťahujúce účinky produktu. Po umytí z tváre je pleť zmatnená.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa mi na tomto produkte páči tak je aj jeho vôňa, ktorá je príjemne uhorková. Produkt je určite skvelým pomocníkom pre tých, ktorých trápia akékoľvek nedokonalosti pleti, alebo pre dospievajúcich pubertiakov. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Collistar - Graphic eyeliner

4/01/2016 Unknown 3 Comments

V mojich líčiacich začiatkoch som používala maximálne riasenku a make-up. V tej dobe mnoho dievčat v mojom veku siahalo po čiernej ceruzke alebo linke, ktorou si krásne orámovali celé oko. Podľa mňa to vyzeralo nevkusne, a preto som sa čiernej čiare na oku bránila. 

Avšak prednedávnom som linku skúsila a musím povedať, že je decentným zakončením líčenia. S jednoduchým denným, poprípade večerným líčením pôsobí elegantne a krásne vyzerá. Avšak, s linkami sa treba trošku pohrať. Pretože tréning robí majstra. Každá z nás si musí nájsť ten správny "grif" ako si linku naniesť podľa svojich predstáv a navyše približne rovnakú na oboch očiach.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Collistar Eye Liner GRAFICO

Začne obalom. Obal tejto linky na mňa pôsobí príjemne luxusným dojmom. Zlatý vrchnák, dodáva čiernej časti linky istú dávku "šmrncu". Luxusne pôsobí aj písmo s logom spoločnosti, ktoré je rovnako ako samotný vrchnák linky v žiarivej zlatej farbe.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pred samotným použitím linky je potrebné ju poriadne pretrepať. V balení sa totiž nachádzajú guličky, ktoré rozbijú prípadné hrudky, respektíve, premiešajú farbu aby sa dalo na oku vytvoriť akékoľvek majstrovské dielo.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis: 
Ultra flexibilné linky vďaka aplikátoru s dlhším hrotom, vám umožní meniť meniť svoj vzhľad. Či už volíte silnejšiu linku alebo jemnú linku. táto link Grafico vám umožní oboje v závislosti od toho, ako silno stlačíte špičku aplikátora. Hrúbka, vodotesnosť, okamžité schnutie, variabilita a neuveriteľne dlhá výdrž, pre naozaj intenzívne líčenie. Obsahuje rastlinné aminokyseliny.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto linka je dostupná v troch farebných prevedeniach. Modrá - valeria, hnedá - brown a čierna, práve ktorú som mala možnosť otestovať.

Ako je už aj v oficiálnom popise spomínané, tak linka má naozaj tvar hrotu. Je dosť tvrdý, takže s ním dokážete namaľovať ako tenkú linku, tak aj hrubšiu. Linka poskytuje čierno - čiernu farbu, ktorá na oku nijako nemení svoj odtieň.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo na linke oceňujem tak je jej okamžité schnutie. Tým, že schne, ako sa hovorí, takmer pod rukami, tak sa vôbec neobtiskáva. Ak človek chce mať dokonalý tvar liniek, tak si musí nájsť spôsob ako ju naniesť. Ja som na to spôsob našla. Ak mám čas a robím to precízne, tak si lakeť podopriem buď o stôl alebo o nohu a tak sa mi linka kreslí jedna radosť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Premýšľa som, aké líčenie s linkou vytvoriť. Najprv som premýšľala nad decentnou linkou s jemný zobáčikom vo vonkajšom kútiku. No potom, čo mi na takúto linku bolo povedané, že je to "smutná linka" vďaka ktorej zanikne tvar akéhokoľvek oka, premýšľala som nad niečím iným. Preto som linku naniesla len tesne k riasam aby som ich opticky zhustila. Linku som jemne pretrela čiernym tieňom aby nevyzerala mdlo a lepšie vynikla.


Ako si linku nanášate vy? Preferujete tenšie linky alebo naopak hrubšie?

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.