COLLISTAR Silk effect maxi blusher LÍCENKA

5/31/2016 Unknown 0 Comments

Lícenka je síce krásnou bodkou, respektíve, doplnkom každého líčenia, avšak nie každý si ju vie správne naniesť. Okrem toho lícenka nie je veľmi vhodná na každý typ pleti. Povedala by som, že na suchú a normálnu pleť je lícenka ideálna. Avšak, ak máte pleť mastnú a problematickú tak ako ja, tak sa lícenky môžete strániť.

Ja som doposiaľ lícenky nepoužívala vôbec. Nie žeby som žiadnu nemala, to nie. Práve naopak, lícenky u mňa v šuplíku nájdete a dokonca aj štetec. No keďže mám problematickú pleť, tak po použití lícenky sa mi stávalo, že som si jedine zvýraznila nedokonalosti. A verte mi, nevyzeralo to veľmi príjemne.

V súčasnosti sa už lícenky veľmi nestránim, ale iba v prípade, že moja pleť má skvelý deň a umožní mi nalíčiť sa aj s použitím lícenky.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lícenkou, ktorú som mala tentokrát možnosť otestovať je Silk Effect Maxi Blusher Lícenka, ktorá pochádza z dielne spoločnosti Collistar a môžete si ju zakúpiť v sieti FAnn parfumérii.

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže ja som na otestovanie dostala taster, ktorý nie je ničím zaujímavý, tak ma zaujímalo ako vyzerá lícenka v skutočnosti. V plnom balení ju zakúpite v príjemnom krémovo - zlatom balení, v ktorom sa nachádza zrkadielko a štetec, ktorý je možné použiť v prípade núdze.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Lícenka s hodvábnym efektom
Lícenka s ľahkou textúrou a jednoduchou aplikáciou. Vďaka obsahu mikropráškov, kyseliny hyalurónovej, vitamínu E a UVA/UVB filtrov pleť nielen rozjasňuje, ale aj hydratuje a chráni. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotnú lícenku v regáloch obchodov nájdete v 6 rôznych odtieňoch. Ja som testovala odtieň 14 - čo je príjemne teplá broskyňovo - ružová farba s množstvom malinkých zlatých trblietok. Vďaka týmto trblietkam už nemusíte používať rozjasňovač. Lícenka nielenže líčkam dodá krásnu zdravú farbu, ale ich aj rozjasní. Lícenku som si obľubila hlavne kvôli jej výdrži na mojej mastnej pleti. Mala som ju celý deň - bola som milo prekvapená, že aj na konci dňa bola krásne intenzívna ako tesne po aplikácii. Vôbec sa do pleti nevpila, čo mnohé lícenky na mastnej pleti robia.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lícenka sa mi hneď na prvý pohľad zapáčila aj vďaka svojej farbe, ktorá sa krásne vyníma aj na hnedšej pleti. Myslím, že lícenka bude skvelým doplnkom na leto, keď pleť bude pobozkaná slnkom, a hlavne na tvári bude hádzať krásne zlaté odlesky. Lícenku je vhodné použiť aj namiesto očných tieňov - buď na celé viečko alebo v kombinácii s iným jemným tieňom. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Žiarivý úsmev s Marvis?

5/27/2016 Unknown 1 Comments

Vlasy sú korunou krásy a zuby sú zase korunou úsmevu :D Preto by sme im mali venovať dostatočnú pozornosť. Aj samotná voľba zubnej pasty je krokom, vďaka ktorému môžu byť naše zuby naozaj krásne. Samozrejme na trhu nájdete množstvo zubných pást, ktoré majú kade jaké účinky, preto je len na vás aké pasty si vyberiete. 

Ja som tentokrát testovala zubnú pastu Marvis Toothpaste , ktorú môžete nájsť na e-shope elnino.sk. Táto zubná pasta je dostupná vo viacerých variantoch. Ja som si vybrala príchuť Ginger Mint.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto pasta človeka chytí za srdce svojím vintage obalom. Naozaj krásny obal, ktorý som povýšila na najkrajší obal zubnej pasty, ktorý si myslím, že len tak nič neprekoná. Pasta je balená do striebornej krabičky s oranžovými efektmi. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jej objemu, tak je to taká klasika ako u väčšiny zubných pást. Celkovo má objem 75 ml. Rovnako ako samotná krabička, tak po jej otvorení na vás vykukne tubička, ktorá má rovnaký vintage vzhľad. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:
Bohatá krémová zubná pasta Marvis Toothpaste Ginger Mint s príchuťou zázvoru a mäty pomáha bojovať proti zubnému povlaku a zároveň chráni zuby a ďasná. Redukuje zafarbenie zubov. Vaše ústa zanecháva čisté a svieže. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Sfarbenie tejto pasty je biele a konzistencia trošku hutnejšia. Táto zubná pasta má celkom príjemnú chuť. Avšak, ak nemáte radi zubné pasty, ktoré trošku ústa vyštípu, tak táto pre vás nebude. Pri používaní pasta vôbec nepení, resp. pení minimálne. Ja som zvyknutá na zubné pasty, ktoré penia maximálne. Preto som si s touto nevedela zuby dôkladne vyčistiť. Z tohto dôvodu som najprv používala zubnú pastu, ktorú som bežne využívala a až tak túto. 

Pasta je skvelá, ak si chcete osviežiť dych alebo ak máte potrebu si umyť zuby. Ja som ju používala hlavne na osvieženie ústnej dutiny, avšak obľúbila som ju aj hlavne vďaka tomu, že bojovala s tvorbou povlaku na zuboch. Preto, ak sa po umytí zubov s touto pastou do niečoho zahryznete, tak vôbec sa vám nevytvorí povlak. Za mňa určite skvelá pasta. 

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

ARTISTRY Paleta očných tieňov - spice bronze

5/23/2016 Unknown 2 Comments

Zemité farby sú v líčení veľmi často využívané. Práve takéto farby využíva množstvo spoločnosti a vytvorenie svojich paletiek očných tieňov. V takýchto paletkách nájdete rôzne odtiene hnedej, bronzovej, zlatej v najrôznejších kombináciách. Či už metalické, matné, trblietavé atď. Je len na vašej fantázii ako ich využijete a hlavne skombinujete.


Presne takúto zemitú paletku si pre nás vytvorila aj spoločnosť Amway. Paletka Artistry Signature Color je novinkou na našom trhu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tentokrát vám predstavím paletku v odtieni Spice bronze, ktorá obsahuje 4 navzájom kombinovateľné tiene - bledú béžovozlatú (trblietavá), teplý odtieň starého bronzu (metalický), lesklý jantárovo - medený tieň (metalický) a zlatobronzový (trblietavý) tieň. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

PALETKA ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ umožňuje vytvoriť nekonečné množstvo vzhľadov líčenia očí vďaka multidimenzionálnym typom tieňov: od prirodzeného denného po elegantne sofistikovaný efekt. Tiene zostávajú nezmenené počas celého dňa vďaka svojmu trvácnemu zloženiu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Paletka je svojou pigmentáciou obdivuhodná. Či už tieň skúšate na ruke alebo si ho rovno aplikujete na oči, jeho intenzita je stále rovnaká. Ak si chcete vytvoriť jemnejšie denné líčenie, tak tiene odporúčam dôkladne rozblendiť, čím trošku zjemníte intenzitu. Ak vám však nerobí problém nosiť výraznejšie líčenie, tak paletka je pre vás ideálnym spoločníkom.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem svojej intenzívnej pigmentácie si vás paletka získa aj svojou výdržou. Tá je rovnako obdivuhodná. Pri líčení automaticky siaham po podkladovej báze, aj vďaka ktorej mi tiene na mojich mastných viečkách vydržia o niečo dlhšie. Tieto tiene mi vydržali celý deň. Preto si myslím, že budú ideálnym spoločníkom pri večerných udalostiach.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mne výraznejšie líčenie na bežný deň vôbec neprekáža. Vďaka nemu odpútavam pozornosť o mojich nedokonalostí, ktoré skrývam. Pri líčení som použila najtmavší odtieň do vonkajšieho kútika, na zvyšok viečka som naniesla jantárovo - medený tieň a do vnútorného kútika oka som aplikovala najsvetlejší tieň paletky. 

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Fenjal krémové mydlo

5/20/2016 Unknown 0 Comments

Pri testovaní tohto produktu som sa v mysli vrátila na základnú školu do školských lavíc. Prečo práve tam? Pretože dodnes si spomínam na hygienické vrecúška, ktoré nám každý deň kontrolovali, a samozrejme ak si ho niekto doma zabudol tak mal poznámku. 

Súčasťou týchto hygienických balíčkov, okrem iného, boli aj mydla v mydlovničkách. A práve mydlo je ústredným bodom dnešného testu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mydlo značky Fenjal, mi prišlo zabalené v bledo modrej mydlovničke, vďaka ktorej je mydlo možne prenášať, ak niekam cestujete, alebo ho jednoducho v nej uskladňovať v domácnosti. Takéto tuhé mydla u nás v domácnosti nemajú veľké uplatnenie, pretože doma používame mydla tekuté.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kedysi som takéto mydla používala hlavne na tvár, pretože rady starých materí hovorili, že tekuté mydla sa majú používať na akné - na čistenie pleti. No bohužiaľ, nemalo to žiaden efekt. Preto takéto mydla u nás väčšinou využívame v skrini, ktorú veľmi pekne rozvoňajú a samozrejme pomáhajú v boji s rôznymi nežiaducimi prírodnými živočíchmi medzi oblečením (ďalšia rada starých materí!).
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Jemné krémové mydlo v plastovej krabičke, dodá pokožke hydratáciu a zabraňuje jej vysušovaniu pri častom umývaní.

Fenjal Creme Soap:

  • jemné krémové mydlo
  • hydratuje pokožku
  • zabraňuje jej vysušovaniu
  • vytvára luxusnú penu
  • jemne čistí a stará sa o pokožku
  • pre pocit hodvábne jemnej a hladkej pokožky

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mydlo má veľmi príjemnú, povedala by som, že klasickú mydlovú vôňu, ktorá nie je veľmi výrazná. Balenie, ako aj samotné mydlo je celkom malé a roztomilé, preto sa vojde všade. Či ho uskladníte v domácnosti na umývadle, alebo si ho vezmete niekam na dovolenku, nezaberie veľa miesta. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka tej luxusnej peny, tak tá nie je až taká intenzívna. Pri umývaní rúk, toto mydlo ich zahalí do bielej krémovej periny. Vôňu na rukách cítiť aj krátko po ich umytí. Ruky sú na dotyk príjemne povedala by som, že hodvábne. Pokožka je úplne hladká. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lícenka v odtieni Golden Light

5/18/2016 Unknown 2 Comments

Červeň na líčkach je príjemnou bodkou každého líčenia. Samozrejme tu neplatí, že čím viac – tým lepšie. S každou lícenkou je potrebné pracovať opatrne. Ak to s ňou preženiete, môžete vyzerať, napríklad ako Marfuška zo známeho filmu Mrázik. A naopak, ak si ju dáte minimum, tak ju na tvári nemusí byť ani vidno. Preto je potrebné nájsť optimálne množstvo, ktoré bude svedčať každému.


Dnes vám jednu lícenku, ktorá je veľmi jemná a pri nanesení na tvár, líčka jemne pobozká. Lícenka pochádza z dielne spoločnosti Amway. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lícenku zoženiete v 4 odtieňoch, ktoré spoločnosť popisuje nasledovne: Peachy Pink - trblietavá ružovkastá broskyňová so zlatistým leskom, Soft Rose - trblietavá, jemná prirodzene žiarivá ružová, Sweet Pink - trblietavá, bledá studená ružová s veľmi jemným leskom a posledným odtieňom je Golden Light - matný, teplý, prirodzený odtieň dodáva pleti jemne opálený vzhľad.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Práve odtieň Golden Light som mala možnosť otestovať. Jemná broskyňovo- ružová farba, ktorá sa dá použiť aj na kontúrovanie. Povedala by som, že je skôr vhodná pre svetlejší typ pleti, ktorej dodá prirodzený trošku opálený vzhľad.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lícenku je možné zakúpiť si samostatne, teda vo forme náplne, ale je dostupná aj vo verzii s puzdrom, ktoré je v zlatom prevedení, čím pôsobí naozaj luxusne. K lícenke je pribalený aj štetec, ktorý je podľa mňa naozaj použiteľný. Dá sa ním lícenka rozotrieť pekne do stratena.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Zamatová, priesvitná ARTISTRY SIGNATURE COLOR Lícenka dodáva pleti zdravý vzhľad. Lícia pôsobia úplne prirodzene a  zvýraznené vďaka technológii, ktorá odráža svetlo. Lícenka sa bezchybne nanáša a dáva pleti perleťový lesk - žiarivý po celý deň. Zloženie, jemné ako vzduch, neupcháva póry a prináša príjemný pocit na celé hodiny. Nové trblietavé vzhľady a žiarivý lesk sa hodia ku každému typu pleti a pomôžu vám vytvoriť "look" s dokonalou vrstvou trvácneho farebného akcentu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lícenku používam veľmi málo. Pretože vždy keď som nejakú použila, tak mi zvýraznila moje nedokonalosti a to vôbec nevyzeralo príjemne. No v prípade, ak nechcem aby moja tvár vyzerala jednoliato, a moja pleť je v stave, že lícenka je akceptovateľná, tak vtedy je skvelým doplnkom. Pleti dodá jemnú matnú, prirodzene vyzerajúcu farbu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem toho lícenka a mastná pleť väčšinou času nie sú v symbióze. Keďže táto lícenka je o niečo drahšia, tak som mala na ňu veľké nároky a dúfala som, že si s mojou pleťou bude rozumieť. Lícenka si s mojou mastnou pleťou dokonalo sadla. Moju tvár sprevádzala celý deň, počas ktorého nijako nestratila na intenzite - vôbec sa do pleti "nevpila" za čo má moje veľké plus. 

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR - Dlhotrvajúca ceruzka na oči

5/16/2016 Unknown 0 Comments

Občas mávam dni, kedy sa mi nechce vôbec líčiť alebo jednoducho nemám chuť na žiadne extrémne výstrelky. V takýchto prípadoch siaham po ceruzkách na oči, ktoré podčiarknu samotný tvar oka alebo optický zahustia riasy.

Tentokrát som testovala novinku značky Artistry, ktorej výlučným distribútorom na Slovensku je spoločnosť Amway.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Túto dlhotrvajúcu ceruzku na oči si môžete zakúpiť v 4 farebných prevedeniach. Klasickým farbami, ktoré sú azda najviac predávanými, sú čierna a hnedá - myslím, že takými farbami nikdy nič nepokazíte. Ďalšími odtieňmi sú plumberry (baklažánová) a graphite shimmer - práve v tomto odtieni som ceruzku testovala.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako všetko, tak aj táto ceruzka má 2 konce. Na jednom sa nachádza samotná krémová ceruzka a na druhom sa zase nachádza penový aplikátor, pomocou ktorého si môžete vytvoriť rôzne efekty.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Vďaka obojstrannému dizajnu je táto ceruzka tým najlepším nástrojom na vytváranie skvelých vizáži v množstve odtieňov - matných aj trblietavých, aby ste sa vždy cítili výnimočne. Jej krémové zloženie s intenzívnymi, naozaj trvácnymi farbami sa ľahko nanáša a odoláva vyblednutiu a žmolkovaniu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Vlastnosti a výhody produktu:

  • krémové zloženie obsahuje jojobový olej, bavlníkový olej a vitamín E
  • vodeodolné a trvácne zloženie vydrží aj horúčavu a vlhkosť
  • zabudovaný penový aplikátor sa dá využiť na vytvorenie rozličných efektov
  • tmavé. sýte, trvácne farby vydržia počas dňa až 12 hodín
  • vhodné aj pre tých čo nosia kontaktné šošovky
  • nanášanie bez námahy

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ceruzka si ma naozaj získala vďaka jej jednoduchému použitiu. Už pri prvom kontakte s očným viečkom vytvára krásnu sýtu líniu, ktorú nie je potrebné vôbec vrstviť. Odtieň graphite shimmer poskytuje príjemnú sivo - čiernu trblietavú farbu. Rovnako ani aplikátor nie je na zahodenie. Veľmi ľahučko sa ním dá ceruzka rozblendiť a vytvoriť tak nedbalé líčenie. Čo ma však trošičku mrzí, tak to, že ceruzku je potrebné strúhať. Nemám veľmi dobre skúsenosti s takýmito ceruzkami. Ale to je len malinký detail.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

MAVADRY - Fixačný rýchloschnúci prípravok

5/12/2016 Unknown 0 Comments

Od doby kedy som si prvýkrát nalakovala nechty ubehlo už zopár rokov. Samozrejme nik učený z neba nespadol, a preto nájsť správnu techniku lakovania - aby lak na nechtoch vydržal čo najdlhšie a nie len to, ale aj aby vyzeral dokonalo, chce istú dávku trpezlivosti a tréning.

Ja si vždy na lakovanie vyhradím približne hodinku v dopoludňajších hodinách. To preto, aby som lak nechala dokonale vyschnúť. Keď som sa venovala lakovaniu nechtov vo večerných hodinách a myslela si, že lak je dokonalé suchý, ráno som sa zobúdzali s rôznymi reliéfmi na manikúre. Tak mi neostávalo nič iné, ako siahnuť po odlakovači, a celé majstrovské dielo dať dole.


V súčasnosti existuje množstvo prípravkov, ktoré pomôžu laku na nechtoch uschnúť rýchlejšie. Dnes vám jednej takýto produkt, ktorý si môžete zakúpiť v sieti FAnn parfumérii, predstavím.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fixačný rýchloschnúci prípravok z dielne spoločnosti Mavala som si zamilovala hneď na prvé použitie. Prípravok má 10 ml s konzistenciou ako klasický lak. Má jemnú svetlo fialovú farbu, avšak pri nanesení na nechty vytvorí priesvitnú lesklú vrstvu. Nijako lak na nechtoch, respektíve jeho farbu nezmení.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fixačný prípravok má pre mňa ideálny tvar štetca, aký na lakoch oceňujem. Postačí vám jedna kvapka, ktorú rozotriete po celom nechte. Pár krát som ho už použila a musím povedať, že to nie je ani vidno, pretože z neho veľa neubudlo.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

MAVADRY je novinka pre súčasné uponáhľané ženy, ktoré nebaví večné čakanie na zaschnutie laku. Je to prípravok, ktorý vysuší lak na nechtoch v priebehu niekoľkých sekúnd. MAVADRY dodá farbe nechtov intenzívnejší lesk a zabráni rozmazaniu laku. Neobsahuje toluén, ani iné formaldehydy.

Spôsob použitia:

Naneste na čerstvo nalakované nechty. Lak vyschne v priebehu jednej minúty, jeho trvácnosť a lesk sa zvýšia.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Existuje mnoho trikov, ako donútiť lak rýchlejšie vyschnúť. Či už mávanie rukami, alebo fénovanie nechtov aby lak rýchlejšie uschol je už dávno minulosťou. Od doby, čo som vyskúšala tento rýchloschnúci prípravok, tak už naň nedám dopustiť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Vďaka tomuto prípravku je moja manikúra, ktorej som venovala približne hodinu času každý týždeň, hotová v priebehu 5 minút. Stačí, ak si na nechty aplikujem farebný lak alebo vytvorím nejaký nailart, a naň nanesiem tento fixačný rýchloschnúci prípravok. Tento prípravok vysuší lak do 1 minúty,  preto sa hneď môžete venovať svojím koníčkom, poprípade domácim prácam.

Okrem samotného urýchlenia schnutia laku, dodá celej manikúre krásny lesklý film, ktorý zotrvá do doby, kým si nechty neodlakujete. Určite vám ho odporúčam vyskúšať. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

FENJAL SENSITIVE KRÉM NA RUKY

5/09/2016 Unknown 0 Comments

Značka Fenjal predstavuje prípravky s jedinečnou, jemnou a ženskou vôňou. Starostlivo zvolené vône zintenzívňujú starostlivosť o telo a rozmaznávajú ho. Fenjal svojim účinkom pôsobí na viaceré zmysly - čuch, hmat, zrak, pôsobí aj na dušu a prispieva k celkovému pocitu pohodlia.

Od tejto značky, ktorá osloví nie len ženy, som tentokrát mala možnosť otestovať krém na ruky. Do tohto testovania som však zapojila aj môjho priateľa. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém ma príjemnú "bábetkovskú" modrú farbu s bielym vrchnákom. Má 75 ml, čiže je dosť skladný, a preto v kabelke nezaberie veľmi veľa miesta. Je ideálnym spoločníkom na cestovanie.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:

Upokojujúce ošetrenie na suchú a citlivú pokožku rúk.

Chladné počasie, suchý vzduch a stresy každodenného života majú na pokožku rúk nepriaznivé vplyvy. Ich výsledkom je suchá, niekedy až extrémne vysušená pokožka, ktorá často praská a rýchlo sa podráždi. Fenjal prináša pomoc v podobe krému na ruky Sensitive Care Handcream s inovačnou trojitou hydratačnou schopnosťou, ktorá zabezpečuje dlhodobú úľavu pre pokožku rúk.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento krém, ako prvý mal tú česť vyskúšať môj priateľ. Práve v deň, keď som ho dostala na testovanie môj priateľ mal extrémne suché a popraskané ruky. Ktoré má vždy, keď sa vráti z práce, kde používajú veľmi agresívne mydla na ruky a k tomu pracuje v miestnosti, kde nonstop beží klíma. Teda tieto fakty sa podpísali aj na jeho ruky.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže tento krém je určený práve pre suchú pokožku rúk, tak mi priateľ padol rovno do rany. Na ruky si natrel trošku hrubšiu vrstvu krému, ktorej síce trošku dlhšie trvalo pokiaľ vsiakla do pokožky, no z výsledku sme boli maximálne prekvapení. Hneď po jeho absorpcii, pokožka rúk bola na dotyk, ale aj pohľad oveľa viac vyživenejšia, bez akýchkoľvek suchých miest. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže na priateľa krém pôsobil okamžite, tak som ho vyskúšala aj ja. Aj keď nemám až také extrémne suché ruky ako priateľ, tak s krémom som tiež maximálne spokojná. Má príjemnú, nevtieravú vôňu. Má príjemnú konzistenciu a pri tenkej vrstve, do pokožky rúk vsiakne takmer okamžite. Krásne ich hydratuje a poskytuje im úľavu.

Krém ako aj ostatné produkty tejto značky Fenjal, môžete zakúpiť v sieti Fann parfumérii. Určite vám ho odporúčam vyskúšať. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Redemption Palette Iconic 3 od MUR

5/09/2016 Unknown 1 Comments

Zo všetkej kozmetiky, ktorá je dostupná na trhu mám najradšej očné tiene. Práve vďaka ním si môžem na svojich viečkach vytvoriť rôzne líčenie podľa aktuálnej nálady. Paletky očných tieňov poskytujú množstvo rôznych tieňov, ktoré sa dajú dokonale kombinovať a pohrať sa s nimi. 

Tentokrát som sa "pohrala" s paletkou od Makeup Revolution London. Konkrétne sa mi do rúk dostala paletka Redemption Palette Iconic 3, ktorá poskytuje dokonalé farby pre vytvorenie zemitého líčenia. Túto paletku mám z e-shopu elnino.sk.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotná paletka obsahuje 12 tieňov, ktoré sa dajú skvelo kombinovať, preto k svojmu líčeniu ďalšie tiene nepotrebujete. Či už túžite po jemnom dennom líčení alebo dramatickom večernom, tak paletka je ideálna. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Paletka obsahuje ako matné tiene, ktoré sa dajú využiť na rozotieranie prechodov medzi jednotlivými tieňmi, tak aj trblietavé tiene. Ako to tak u väčšiny paletiek býva, tak aj v tejto nájdete tieň ,ktorý je ideálny pod obočie.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Popis produktu: 

Očné tiene Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic 3 obsahujú 12 odtieňov pre dokonalé oči. Balenie obsahuje štetček pre jednoduchú aplikáciu. S očnými tieňmi Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic 3 získajú Vaše oči intenzívnu farbu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka pigmentácie paletky tak tá ma milo prekvapila. Paletka poskytuje krásne intenzívne farby, avšak trošičku práši. Avšak čím paletka upúta, tak je jej cena, ktorá je pomerne nízka. K paletke je pribalený obojstranný aplikátor, ktorý som si myslela, že je zbytočný keďže používam štetce. No našla som mu využitie - je ideálny na aplikáciu tieňa do vnútorného kútika. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď mi paletka prišla a ja som si ju prvýkrát otvorila mala som chuť hneď do nej zaboriť môj štetec, no musela som to vydržať, pretože som si ju chcela najprv nafotiť. Po tom, čo som ju nafotila už som nemala žiadne zábrany. A tak vzniklo zopár líčení. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Paletka má celkom slušnú výdrž. Keďže mám mastné viečka, tak pri líčení automatický siaham po podkladovej báze. S bázou mi líčenie vydrží celý deň, bez toho aby sa mi tiene zliali alebo sa stratili. Určite vám paletku odporúčam vyskúšať už len kvôli jej nízkej cene a skvelej pigmentácii. 

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Súťaž so SHEABUTTER.SK

5/05/2016 Unknown 9 Comments

Ahojte kočky,
videli sme už moju nedávnu recenziu na 100 % bio prírodné nerafinované bambucké maslo? Ak ste to ešte nestihli, tak si ju stále môžete prečítať tu: SHEABUTTER - 100% bio nerafinované bambucké maslo. Vďaka e-shopu sheabutter.sk si o jedno toto masielko môžete dnes zasúťažiť.
Fotoarchív autorky. 
Toto bambucké maslo je vyrábané ručne pomocou tradičnej techniky lisovania, využívanú africkými domorodcami po stáročia.

Ak chcete toto masielko vyhrať musíte splniť isté podmienky:

  1. sledovať tento blog cez GFC verejne
  2. napíšte mi do komentára pod akým menom sledujete
  3. napíšte mi, či preferujete prírodné produkty, alebo na zloženie nepozeráte :D
  4. napíšte mi mail, na ktorom vás v prípade výhry budem môcť kontaktovať
  5. to všetko spraviť do 14.05.2016 - v tento deň mám narodeniny, tak niekto bude oslavovať so mnou :D
Ak chcete môžete informácie o súťaži zdieľať - v takom prípade môžete napísať ďalší komentár s odkazom, kde zdieľate.

Prajem vám krásny deň :D

9 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Garnier Pure Micelárna voda all in one

5/02/2016 Unknown 0 Comments

Na trhu existuje mnoho prípravkov, ktoré sú určené na starostlivosť o pleť hlavne pre pleť citlivú . Mám pocit, že citlivá pleť trápi asi väčší počet ľudí ako pleť problematická alebo mastná pleť.
Ja mám obdobia, kedy mám pleť povedala by som normálnu, ale mám aj obdobia, kedy sa moja pleť neskutočne mastní a vtedy mojimi záchrancami sú produkty určené na zmatnenie pleti. Preto som rada, že som mohla vyskúšať micelárnu vodu od spoločnosti Garnier, ktorá je určená práve na zmiešanú až mastnú a citlivú pleť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Micelárne vody sa stávajú čoraz populárnejšími na trhu. Vďaka obsahu častíc - micel, sú účinnejšími pri čistení pleti alebo pri odstráňovaní make-upu z tváre. Na trhu asi nie je žiadna značka, ktorá by vo svojom portfóliu výrobkov micelárnu vodu nemala.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
Prvá micelárna voda pre zmiešanú až mastnú a citlivú pleť od Garnier. Micely sú aktívne častice, ktoré na seba viažu nečistoty, líčidlá a kožní maz a odstráni ich jednoduchým zotretím. Výsledkom je dokonale čistá a matná pleť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Klasický aj táto micelárna voda od spoločnosti Garnier sa nachádza v plastovej fľaši s jednoduchým dávkovaním. Čo by som však ocenila tak to, aby balenie obsahovalo pumpičkové dávkovanie, pretože pri mojej šikovnosti sa mi stáva, že si pri odličovaní celý tampón prelejem. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Túto micelárnu vodu som si obľúbila používať najmä ráno na vyčistenie pleti, pretože počas noci si na pleť zasadnú rôzne nečistoty. Tiež sa mi osvedčilo jej používanie pred líčením. Tým, že odstraňuje kožný maz, tak pleť dokonalo zmatní. Vďaka tomuto mi make-up na pleti vydrží oveľa dlhšie. Takže určite ju pre mastnú pleť odporúčam.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.