Silvestrovské líčenie s Mary Kay

12/02/2016 Unknown 5 Comments

Ako ten čas letí. Človek si to ani nestíha uvedomiť a už sú tu čoskoro Vianoce. Pamätám si, akoby ešte len včera bol ten čas, čo som trávila hodiny písaním diplomovej práce, ktorá mala neskutočne dlhý názov a učením na štátne skúšky. Všetko to tak rýchlo zbehlo, no ten čas sa už nedá vrátiť.

Ale poďme späť k dnešku. Pamätáte si ešte ako som vám nedávno dala tip na darček pre najlepšiu kamarátku? Produkt od spoločnosti Mary Kay, ktorý poteší naozaj každého. Ten článok som vtedy nepísala len tak, bol to článok, ktorý bol akousi vstupenkou do súťaže pre blogerky, ktorú zorganizoval môj milovaný portál KamZaKrasou.sk v spolupráci so spoločnosťou Mary Kay.


Opäť sa šťastie na mňa usmialo (asi som mala priaznivú konštalácie hviezd) a spolu s 5-timi ďalšími blogerkami som dostala tajomný balíček produktov Mary Kay, s ktorými sme mali vytvoriť slávnostné Silvestrovské líčenie. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Balíček bol pre každú z nás prekvapením a ten môj obsahoval: Riasenku Lash intensity, Kolekciu očných tieňov v odtieni Chai Latte, Očný tieň & ceruzku v jednom v odtieni Iced Lilac, Krámový očný tieň Seafoam, Kontúrovaciu ceruzku na oči – odtieň Jade, Kontúrovaciu ceruzku na obočie, True Dimensions rúž na pery v odtieni Rosette a samozrejme Kontúrovaciu ceruzku na pery. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Okrem týchto produktov som použila niečo naviac, avšak aj tieto produkty pochádzajú z dielne spoločnosti Mary Kay. Keďže sa mi do môjho vymysleného líčenia nehodil Očný tieň a ceruzka v jednom v odtieni Iced Lilac, použila som namiesto neho odtieň Cramellow, namiesto lícenky som použila kombináciu očných tieňov z paletky v odtieni City Sophisticate, Rozjasňujúcu tyčinku v odtieni Gold, podkladovú bázu a namiesto makeupu som použila korektor. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Keďže téma bola slávnostné silvestrovské líčenie, je jasné, že to musí byť žiarivé a lesklé líčenie, ktoré vydrží celú silvestrovskú noc. Preto podkladová báza je nevyhnutná. V mojom líčení som sa rozhodla aplikovať smaragdový krémový očný tieň do vnútorného kútika oka, na celé viečko som aplikovala bronzový tieň a do vonkajšieho kútika som zmiešala fialový tieň s hnedým. Na spodnú linku som použila rovnakú kombináciu tieňov a na hornú vnútornú linku som pre optické zvýraznenie oči použila fialovú linku. Tak sa poďte pozrieť, ako moje líčenie vyzerá :). 
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Zdroj: Fotoarchív autorky.

Zdroj: Fotoarchív autorky. 

Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj. Fotoarchív autorky.

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.