ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladová báza pod make-up

1/05/2017 Unknown 2 Comments

Výdrž make-upu na pleti sa v lete výrazne znižuje. Pôsobením tepla sa pomaly počas dňa z tváre vytráca. Preto jedinou záchranu ako predĺžiť jeho výdrž je použiť podkladovú bázu. Aj keď väčšina z nás, ktoré nemusia nič na pleti zakrývať, v lete siaha skôr po CC, DD alebo iných podobných krémoch.

Bohužiaľ, ja však make-up z rúk nepúšťam ani v lete kvôli malým chybičkám, ktoré sa snažím skrývať. Preto vám dnes prinášam typ na skvelú podkladovú bázu. Ale pozor! Táto podkladová báza je správnym krokom aj pre tie, ktoré make-upu nepoužívajú. A prečo? Tak to sa dozviete v článku.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tak ako väčšina produktov značky Artistry, tak aj ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladová báza pod make-up  pôsobí luxusným dojmom. Čierna tuba, v ktorej sa báza nachádza je doplnená o zlaté písmo. Pôsobí to síce minimalistický no luxusne zároveň.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladová báza pod make-up je vytvorená na zjemnenie a zdokonalenie pleti, aby mala jednotný tón a bezchybný vzhľad. Pleť je po použití svieža a hydratovaná. Vďaka číremu a ľahkému zloženiu sa dá používať samostatne alebo pod podkladový make-up, čím predlžuje jeho trvanlivosť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto podkladová báza je veľmi ľahučká, preto najmä v tomto období pleť vôbec nezaťaží.  Báza má svetlo hnedé sfarbenie, avšak vôbec to nevadí, pretože sa dokonalé prispôsobí tónu pleti – môžete ju používať aj na tmavšej pokožke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto podkladová báza nie lenže predĺži výdrž make-upu, ale je možné ju používať aj samostatne. Ak ju používate pod make-up, na čo je primárne určená, tak vám vyplní všetky póry a tak make-up je na tvári rovnomerný a nezalieza do vrások.  Ak máte pleť bez nedokonalostí, tak bázu môžete použiť na zjednotenie tónu pleti. Pleť tak pôsobí rozžiarene, a jej tón je súmerný. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. To je škoda, pretože majú skvelé produkty - síce patria do cenovo vyššej kategórie, no zodpovedá tomu kvalita produktov :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.