Bernard Cassiere S.O.S antiseptický koncentrát

1/12/2017 Unknown 0 Comments

Akné, pupienky, vyrážky.... – mnoho pomenovaní pre jeden jediný kožný problém, ktorý dokáže naozaj potrápiť. Bojuje s nim nie len dospievajúca mládež, ale rovnako aj tzv. dospeláci. Ich príčinou môžu byť hormonálne výkyvy, zlá životospráva, alebo jednoducho nezdravé jedlo.
Bojovať s nimi je dosť ťažké. Ak netúžite „pchať“ do seba rôzne tabletky a zaťažovať tak pečeň, tak automaticky siahnete po produktoch určených na vonkajšie použitie. Presne takto to robím aj ja. Základom je dôsledná starostlivosť o pleť. Dnes vám predstavím malého S.O.S pomocníka, ktorý vás zachráni od nepeknej ozdoby na pleti.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Bernard Cassier S.O.S antiseptický koncentrát je malý bojovník, ktorý by mal zatočiť s nedokonalosťami pleti. Jeho objem je dosť malý - 5 ml, zato sa vám vojde všade, kamkoľvek pôjdete.


Oficiálny popis:
Vždy majte tento produkt so sebou pre boj s nedokonalosťami a zápalovými procesmi! Keď sa objaví čo i len náznak vzniku zápalového procesu koncentrát urýchľuje jeho hojenie a zabraňuje tvorbe jaziev. Kyselina salicylová a koktail čistiacich účinných látok Divoká Čílska mäta - Citrón a čaj Java sú tou najideálnejšou kombináciou pre vyčistenie a vysušenie vyrážok.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Tento S.O.S koncentrát je v podstate malý roll-on, ktorý však v sebe ukrýva okrem iného aj kyselinu salicylovú, ktorá sa využíva u všetkých produktoch, ktoré sú určené na boj s nedokonalosťami. Svojou vôňou mi tento koncetrát pripomína klasický kalciový sirup proti kašľu. Tento roll-on je pre mňa malým, ale za to svojimi účinkami veľkým pomocníkom. Postačí si ho na nedokonalosť aplikovať 2-krát denne.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Je dosť náročne sa premôcť a pupienok hneď pri jeho vzniku nezlikvidovať pred zrkadlom, ale ak sa vám to podarí, a tohto S.O.S pomocníka si budete na nedokonalosť aplikovať tak ako sa má, tak po 2 dňoch vám po nedokonalosti neostane ani stopa. V tomto prípade mi je ľúto, že je to len také malé balenie. Určite by som prijala väčšie aby mi vydržalo čo najdlhšie. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.