Oriflame hity a novinky kampane 5/2017

3/27/2017 Unknown 1 Comments

Čože je to päťdesiatka.... Tak presne túto známu pieseň si momentálne môže spievať spoločnosť Oriflame, ktorá oslavuje krásne okrúhle výročie. A čo by to bolo za oslavu bez poriadnej párty? Tá v spoločnosti Oriflame sa nesie v duchu potešenia svojich zákazníčok. Pri tejto príležitosti si pre nás pripravili naozaj skvosty, ktoré nesmú chýbať v kozmetickej výbave žiadnej z nás. 

Pri tejto príležitosti krásnych osláv, sa môžete obdariť obľúbenými produktmi v oslavnom šate. Klasické obľúbené vajíčko, či parfumovaná voda Volare - tým boli dopriate oslavné zlaté farby. Poďte sa teda pozrieť, čo všetko nájdete v aktuálnom katalógu.
"Už od roku 1967 Oriflame pomáha mnohým ľuďom, aby vyzerali a cítili sa lepšie, plnili si sny a mali krajší život. Každý si môže zvoliť iný spôsob, ako si sny splniť. Dôležitý je však pocit z pozitívnej zmeny. Napíšte vlastné dejiny s kozmetikou Oriflame."
1. Hojivý zázrak s logom 50. výročia
Klasické vajíčko, ako ho všetci familiárne nazývame, vám určite netreba predstavovať. Univerzálne vajíčko, ktoré môžete použiť na ktorúkoľvek časť vášho tela. Popraskané pery? Suché kolena a lakte? Zádery na kožtičke nechtov? Na to všetko ho môžete naniesť. vajíčko upokojuje pokožku a obnovuje jej pružnosť, hydratuje ju a ošetruje. Toto vo výročnom zlatom obale obsahuje prírodný včelí vosk a je bez akejkoľvek vône. Ja ho používam hlavne na pery, ktoré sú vďaka nemu vláčne, a tiež na nechtovú kožtičku, ktorú príjemne zmäkčí.

katalógový kód - 33954  objem - 15 ml    cena - 2,49€

2. Parfumovaná voda Volare Gold
Romantická ženská vôňa so srdcom z ruží sa radí do rodiny kvetinových vôní. Vôňa vám pripomenie nezabudnuteľné chvíle lásky a podmaní si vás svojou vôňou. Volare Gold má flakónik v tvare ruže a je rovnako odetá do honosnej zlatej farby. Ešte aj jej vrchnák má tvar stonky s ostňami. Zaujímavý flakónik s decentnou ženskou vôňou. Je to čisto vôňa po ružiach zmiešaná s broskyňou. Ak máte radi práve takýto mix vôní, tak túto určite vyskúšajte. 

katalógový kód -  33448   objem - 50 ml     cena - 19,99 €

3. Guľôčkový púder Giordani Gold Golden Edition
Pri tejto príležitostí sa svojej obmene nevyhli ani obľúbené bronzujúce guličky. Tieto guličky sú u nás doma rovnako v obľube - mamina ich používa každý deň, a musím povedať, že aj pri takomto dennom používaní vám vydržia naozaj dlho. Pleť krásne rozžiaria a dodajú jej šťavnatú farbu. Avšak dávajte pozor aby ste to s množstvom neprehnali - stačí len malinko po guličkách prejsť so štetcom. Tieto navyše obsahujú zlatý prášok pre trblietavý efekt. 

katalógový kód - 34144    hmotnosť - 25 g    cena - 9,99 €

4. Lak na nechty Colourbox
Spestrite si život dávkou farieb s novým radom lakov. Fantastický výber hravých odtieňov vám to trošku sťaží, pretože si môžete vybrať z 10 farieb. Laky vám oživia každý nevšedný deň. Na vyskúšanie som dostala 3 odtien - Pearly Nude (jemne perleťová ružová fraba), Bright Red (žiarivá červená farba) a môj najobľúbenejší Soft Berry. Všetky sú naozaj krásne a kryjú v 2 vrstvách, avšak práve ten posledný je môjmu srdcu najbližší. Krásna vínová farba sa hodí na rôzne príležitosti, ale aj na bežný deň. Laky majú užšie štetčeky, ale kupodivu sa s nimi celkom fajn lakuje. Laky pomerne rýchlo zaschýnajú, preto vám vytvorenie manikúry nezaberie pól dňa.

katalógový kód - Peraly Nude: 33259, Bright Red: 33262, Soft Berry: 33265   objem: 5 ml   cena: 2,49€

5. Krabička krásy k 50. výročiu
Milujete rôzne krabičky krásy, ktorých obsah dopredu nepoznáte? Tak spoločnosť Oriflame takú vytvorila, avšak s tým rozdielom, že v tejto obsah poznáte. Krabička má krásny obal, ktorý je fotogenický 😃. V krabičke nájdete hneď 6 produktov - Toaletnú vodu Enigma, ktorá je mierne sladká kvetinová s obsahom čiernej ruže a jazmínu. Ideálne pre milovníčky sladších vôni, ktoré radi na seba upútavajú pozornosť. Vyživujúci krém na ruky a telo Milk & Honey Gold - tento telový krém je naozaj skvelý. Má medovú vôňu, ľahučkú konzistenciu, príjemne sa rozotiera a pokožku necháva na dotyk úplne hebkú a vyživenú. Sprchovací gél Essence & Co s citrónom a verbenou - kúpeľ s týmto sprchovým gélom je jedna báseň. Citrusová vôňa tohto gélu vás príjemne naladí, pokožku dostatočne prevoňia a zanechá ju hodvábne hebkú. Viacúčelová špirála Giordani Gold Iconic - riasenka patrí medzi mojich každodenných pomocníkov, ktorý dokážu vykúzliť krásne riasy. Toto nie je moje prvé balenie tejto riasenky, čo dokazuje, že je naozaj skvelá. Riasenka má gumenú kefku, ktorá riasy pekne oddelí a natočí. Kapsuly omega3matné kyseliny - obsahujú rybí olej, vďaka ktorému je pleť zjemnená a hydratovaná. Okrem toho, že tieto mastné kyseliny sú potrebné pre vonkajšiu krásu, tak tiež podporujú funkcie mozgu a srdcovocievneho syystému. balenie obsahuje 60 kapsúl, ktoré sa užívajú 2-krát denne. Pero Fiary City Lights Angel - klasické modré pero, ktoré je tiež odeté do zlatej farby, je doplnené o malinkého anjelika.

katalógový kód - 632993   cena - 26,99 €

6. Denný krém NovAge Day Shield SPF50 UVA/PA++++
Jeho úlohou je chrániť pleť pred škodlivým dopadom životného prostredia akým je znečistenie. Podporuje žiarivosť a jas pleti, zabraňuje dehydratácii, spomaľuje jej starnutie a zjednocuje jej tón. Krém má príjemnú, jemne sladkú vôňu a ľahučkú konzistenicu, vďaka ktorej sa po pokožke náramne kĺže a rýchlo sa do nej  absorbuje. Je určený pre všetky vekové kategórie, preto je to univerzálny pomocník, ktorý vám v mladšom veku pomôže bojovať so starnutím pokožky a v staršom veku vám pomôže navrátiť jas pleti.

katalógový kód - 34143  objem - 30 ml   cena - 16,99 €
7. Sérum na vyhladenie vrások NovAge Ecollagen
Kolagén je pre pokožku potrebný a našťastie si ho telo dokáže vytvoriť samo. Avšak od veku 25 rokov jeho tvorba sa zmenšuje a od veku 30 rokov je potrebné ho telu dodávať - a to aj prostredníctvom takýchto prípravkov. Toto sérum je určené práve pre vekovú kategóriu 30+. Obsahuje kolagén, ktorý dodáva pleti jej štruktúru, tvar a pevnosť. Ak chcete predchádzať vzniku vrások, tak toto sérum vám v tom pomôže. Do pokožky vsiaka pomerne rýchlo, to hlavne vďaka svojej konzistencii. Avšak sérum má len podpornú funkciu, preto po jeho použití nezabudnite na denný krém. Čo je na ňom pre mňa zvláštne, tak je jeho vôňa, ktorá mi miestami pripomína vôňu chlórovanej vody na plavárni.

katalógový kód - 31547   objem - 30 ml   cena - 26,90 € (v kompletnej NovAge Ecollagen sade za 67,99 €)
8. Kabelka Celebration
Čo by to bolo bez nejakej novinky v podobe kabelky? Táto Celebration je vytvorená z imitácie kože s chevronovým vzorom a béžovými ušami lemovanými čiernou farbou. Má veselú vnútornú podšívku v žltej farbe s chevronovým vzorom, vnútorné priehradky a zips v zlatom tóne. Krásne decentná kabelka, ktorá sa hodí na bežne nosenie, ale aj na rôzne príležitostí. Už si len k nej dokúpiť lodičky a môže sa vyraziť von! Nakoľko obľubujem cross body kabelky, tak na tejto mne osobne trošku prekáža len dĺžka priloženého ramienka.

katalógový kód - 29403  rozmery - 31,5 x 14 x 23,5 cm   cena - 27,99 €

1 komentár:

  1. ja som si obľúbila ten guľôčkový púder a Volare Gold parfum :) ale aj laky sú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.