REVLON ULTRA HD MATTE LIPCOLOR LESK NA PERY

3/22/2017 Unknown 2 Comments

V súčasnosti u nás prevláda trend všetkého matného – matné nechty, matná pleť, matné očné tiene, matné líčka a samozrejme aj matné pery. Všetko matné je akceptovateľné. Aj keď máte pocit, že matný rúž na pery vám spôsobuje pocit pnutia a pery zbytočne vysúša, tak si pod neho skúste aplikovať balzam na pery. Ten tento pocit svojou hydratáciou odstráni.

Vďaka tomuto trendu, na trhu nájdete veľké množstvo výrobkov. Inak to nie je ani u spoločnosti Revlon. Ani ta nezaostáva a pripravila si pre nás tento trend v podobe matného lesku na pery – Ultra HD Matte Lipcolor. V kolekcii týchto leskov nájdete celkovo 7 odtieňov. My sa však dnes bližšie pozrieme na odtieň 600 Devotion, čo je ružový lesk na pery – nie je to barbie ružová, ale prijateľná ružová s kvapkou fialovej.

Oficiálny popis:
Farebný rúž Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ prináša perám zamatovo matný a intenzívne farebný vzhľad spojený s pocitom ľahkosti a hydratácie. Rúž sa opiera o gélovú technológiu bez obsahu vosku, ktorá poskytuje perám živé farby a hladké nanesenie. Zamatový aplikátor umožňuje jednoduché a rovnomerné pokrytie pier farbou.
HLAVNÉ VÝHODY
• 100% gélové zloženie bez obsahu vosku
• Ľahká textúra s výrazným matným efektom
• Pocit hydratovaných, zamatových pier
• Plné farebné krytie už pri nanesení jednej vrstvy
• Neodolateľná vôňa našľahanej vanilky a krémového manga

Tento lesk na pery má penový aplikátor, ktorý má ideálny tvár na jeho aplikáciu, dokonca s ním pekne vykreslíte kontúry pier. Čo na ňom je fakt neskutočné je jeho vôňa. Podľa popisu by to mala byť vôňa našľahanej vanilky a krémového manga. Ja v ňom cítim hlavne vanilku, ktorú cítiť aj keď si pery obliznete a tiež po celý čas, čo máte lesk na perách.

Výrobca udáva, že lesk by mal byť matný. Avšak v tomto s ním nesúhlasím. Je to skôr zamatový lesk na pery, ktorý síce trošku zmatní, ale len minimálne. Vďaka tomu pery vôbec nevysúša, ba naopak - pery krásne hydratuje, preto si pod neho nemusíte aplikovať balzam na pery.

S jeho výdržou som nadmieru spokojná. Myslela som, že nevydrží veľmi dlho, no vydržal aj jedenie aj pitie. Lesk na pery nepotrebuje žiadne vrstvenie, pretože perám poskytuje plné krytie už pri jeden klasickej vrstve. Vôbec nevytvára ani žiadne fľaky, len sa rovnomerne aplikuje na pery.
Ak teda hľadáte lesk na pery, ktorý síce nie je matný ako uvádza výrobca, ale skôr zamatový a perám poskytuje plné krytie, hydratuje ich a naozaj aj vydrží, tak určite sa po tomto v sieti FAnn parfumérii poobzerajte.

2 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.