Oriflame hity a novinky kampane 3/2017

2/15/2017 Unknown 4 Comments

Každá z nás je krásna, a vďaka rôznym kozmetickým produktom našu krásu len a len podčiarkujeme. Avšak v niektoré dní chceme vyzerať naozaj dokonalo a očarujúco pre svoje drahé polovičky. Jedným z takýchto dní bol sviatok všetkých zamilovaných. Avšak čo nevidieť je tu ďalší a to deň všetkých žien (MDŽ). 

Spoločnosť Oriflame sa tentokrát vo svojej aktuálnej kampani zamerala na všetky stránky ženskosti, preto si z katalógu vyberie každá z nás to svoje. A ak chcete nenápadne naznačiť vášmu drahému, čo by ste si priali dostať na tento sviatok, tak sa nechajte inšpirovať nasledujúcimi novinkami a hitmi.

Aktuálna kampaň je platná do 26.2.2017, preto ak vás niečo zaujme, tak určite neváhajte a potešte sa nejakou maličkosťou, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári.


1. Telový krém Milk & Honey Gold
Oslavovať sa dá aj v luxusnom štýle telového krému. Tento telový krém je už akousi obľúbenou stálicou medzi produktami spoločnosti. Pri príležitosti oslavy tohto sviatku, si tento krém zaslúžil špeciálne luxusné balenie. Telový krém očarí hlavne svojou jemne sladkou medovou vôňou. Má príjemnú konzistenciu, ktorá nie je vôbec hutná - vďaka tomu sa s ľahkosťou kĺže po pokožke, a necháva ju dostatočne hydratovanú a príjemne zamatovú na dotyk. 

katalógový kód: 33441   objem: 250 ml   cena: 2,49 €

2. Lak na nechty - The ONE Long Wear
Nechty sú vizitkou každej z nás, preto nie pochyb o tom, že im venujeme dostatok času aby vyzerali čo najlepšie. K tomu, samozrejme okrem správnej starostlivosti o ne, patrí aj dodanie farby prostredníctvom lakov. Tieto z kolekcie The ONE sa rozšírili o nové odtiene, z ktorých som mala možnosť otestovať hneď 3 - Rosy Nude, je krásne ružovo - hnedá farba, ideálna na každý deň, na každú príležitosť. Odtieň Watermelon Punch - príjemne ružová farba, ktorá sa hodí na slnečné letné dní. Posledný odtieň Grey Moss je pre mňa netradičná farba, ktorá si ma však získala. Jedná sa o modro-sivý lak, ktorý v konečnom dôsledku náramne zaujme. Laky sú dlhotrvajúce s čím musím súhlasiť, pretože mi nechty vydržali dokonalo nalakované celý týždeň. Ja som lakovala v jednej hrubšej vrstve, ktorá celkom rýchlo zaschla. Za to majú tiež moje ďalšie plus.

katalógový kód: Rosy Nude - 33290, Watermelon Punch - 33288, Grey Moss -33291
objem: 8 ml   cena: 2,49 €

3. Rúž na pery The ONE Colour Stylist 5v1
Aby ste dosiahli neodolateľné pery hodné nejedného bozku, tak siahnite po týchto rúžoch na pery, ktoré im dodajú šťavnatú farbu. Aj tie teraz nájdete v 5 nových odtieňoch. Ja som testovala odtiene Very Burgundy (vínovo - bordová farba) a Electric Pink (ružová s kvapkou červenej). Rúže poskytujú perám plné farebné krytie už v jednej vrstve. Sú hydratačné, vďaka čomu pery nie sú vôbec vysušené. Pery sú lesklé a neodolateľné. Ich výdrž na perách závisí od toho, čomu pery vystavujete - ak pijete a konzumujete jedlo, tak vám dlho nevydrží. 

katalógový kód: Very Burgundy - 33544, Electric Pink - 33542   hmotnosť: 4g   cena: 2,99 €
4. Šatka Lupine
Ľahká polyesterová šatka, ktorú môžte nosiť rôznymi spôsobmi vás zaujme svojimi vzormi inšpirovanými štýlom ikat. Táto šatka je pre mňa netradičná a to hlavne kvôli jej štýlu nosenia. Tým, že je v polovici rozstrihnutá, dá sa nosiť ako pončo, čo je fakt super nápad. Pri takomto štýle nosenia je preto ideálna na teplejšie dni, kedy sa už nebudeme musieť chrániť pred zimou. Samozrejme ju môžete nosiť aj klasicky uviaznu okolo krku. Je to len na vás. 

katalógový kód: 29336   rozmery: 176 x 110 cm   cena: 11,99 €
5. Kabelka Lupine
Moderná vystužená kabelka je vyrobená z imitácie kože. Má prispôsobiteľný popruh na plece, dvojitý patent na zapínanie a vo vnútri vrecko na zips. Táto kabelka sa stala mojou srdcovkou. Je presne vo farbe, ktorú obľubujem. Farba ťavej srsti v kombinácii s fialovým vnútrom je úplne božská. Navyše je doplnená o decentný kovový doplnok na prednej strane. Keďže obľubuje tzv. "cross body" kabelky, tak by som prijala keby ramienko na tejto bolo o trošičku dlhšie.

katalógový kód: 29335   rozmery: 25,5 x 9 x 18,5 cm   cena: 22,99 €
6. Sada 2 náramkov Lupine
Náramky v zlatom a striebornom prevedení sú vytvorené v minimalistickom štýle. Každý z nich je zdobený brúseným skleneným kamienkom a má geometrické zapínanie - zlatý má zapínanie tvarované do kruhu a strieborný zas v tvare trojuholníka. Tento minimalistický štýl je mojou šálkou kávy. Avšak, ak máte chudšie ruky tak ako ja, tak tieto náramky nebudú nič pre vás, pretože sa môže stať, že vám z ruky skĺznu. 

katalógový kód: 29337   vnútorný priemer: 6,1 cm   cena: 6,49 €
7. Náhrdelník s ametystom Lupine
V rovnakom minimalistickom štýle sa nesie aj tento náhrdelník Lupine. Náhrdelník je s pravým ametystom (vzácny polodrahokam s ochrannými vlastnosťami), zlatistou retiazkou a malým príveskom so symbolom venuše. Má  klasické karabínkové zapínanie a retiazku na predĺženie. Takýmto náhrdelníkom môžete doplniť každý outfit a hlavne skvelo dopĺňa biele tričko, či blúzku.

katalógový kód: 29338   dĺžka: 60 + 6 cm   cena: 11,99 €
8. Regeneračná tonizačná pleťová voda NovAge
Starostlivosť o pleť je dôležitá v každom období. Okrem rôznych krémov a odličovačov, či momentálne preferovanejších micelárnych vôd, môžete vyskúšať aj tonikum. Ja tonikum používam každý deň, preto som sa tomuto veľmi potešila. Toto tonikum je síce určené pre vekovú kategóriu 30+ na korekciu vrások, no pre mladšiu kategóriu je to ako prevencia pred ich vznikom. Tonikum pleť dočistí, nevysúša a necháva ju sviežu.

katalógový kód: 32128   objem: 200 ml   cena: 10,90 €

9. Vyhladzujúci krém na redukciu vrások a pórov NovAge
Krém, ktorý v konečnom dôsledku pôsobí ako podkladová báza, by mal byť súčasťou každej kozmetickej taštičky. Tento "krém" alebo skôr priesvitný gél má mierne silikónovú formu, vďaka ktorej vyhládza všetky rozšírené póry. Makeup na pleti vďaka nemu vyzerá lepšie a hlavne celistvejšie. Nakoľko mám mastnejšiu pleť, tak môžem povedať, že krém mierne predĺži výdrž makeupu. Bonus v prípade tohto krému je, že pomáha redukovať výskyt pórov a jemných liniek, pomáha odstrániť nedokonalosti pleti a zmatňuje ju. Skvelý pomocník, ktorý vám pomôže vykúzliť dokonalé líčenie.

katalógový kód: 33944   objem: 30 ml   cena: 16,99 €

10. Denný krém so SPF 15 Time Reversing Intense SkinGenistll
Luxusný denný krém s obsahom sójového genisteinu, pomáha zachovať hebkosť pleti, z ktorej vyžaruje vitalita a mladistvosť. Pomáha zlepšiť 6 nedostatkov veľmi zrelej pleti: stratu hebkosti, hlboké vrásky, mdlý odtieň pleti, nejednotný tón, ochabnutú pleť a kontúry. Vďaka týmto benefitom, je tento denný krém určený pre vekovú kategóriu 55+. Krémik určite poteší každú maminu alebo manželku, ktorú môžete týmto krémikom obdarovať na blížiaci sa sviatok.

katalógový kód: 24185   objem: 50 ml   cena: 16,99 €

11. Sada kozmetických štetcov Rosie
Štetce sú už akousi mojou nevyhnutnou súčasťou pri každodennom líčení. Spoločnosť však prišla s praktickým riešením, a to so štetcami, ktoré sú ideálne na cestovanie alebo do každej dámskej kabelky. Kompaktná sada v jemnom plastovou puzdre s kvetinami obsahuje 6 štetcov - jednu plastovú násadu, 5 štetcov z nylonu a hliníka, penový aplikátor. Nie sú to štetce, s ktorými si vytvoríte komplet celé líčenie, ale na úpravu počas dňa sú vhodné. V sade nájdete rovný štetec na očné tiene, penový aplikátor na očné tiene, šikmý štetec na obočie alebo očnú linku, kefku na mihalnice/ obočie, kefku na špirálu a štetec na pery.

katalógový kód: 29365   rozmery: 11 x 8,2 cm   cena: 4,99 €
12. Krycí krém The ONE Everlasting
Nakoľko som nestala v rade, keď sa rozdávala krásna pleť bez nedokonalostí, tak krycie krémy, respektíve makeupy sú mojou nevyhnutnou súčasťou. Bez toho aby som si na pleť nedala makeup nevyjdem ani vysypať smeti. Pretom som sa tomuto krásne voňajúcemu potešila. Prišiel mi v odtieni Porcelain, čo je na mňa dosť svetlé, avšak neodradilo ma to od testovania. Navyše stále si ho môžem zmiešať s nejakým tmavším odtieňom a vytvoriť si makeup presne pre mňa. Tento používam momentálne na prekrytie kruhov pod očami. Má jemné krytie, vďaka čomu nepôsobí na pleti ako maska.

katalógový kód: porcelain - 32284   objem: 30 ml   cena: 9,90 €


Ako sa vám páčia tieto hity a novinky aktuálnej kampane 3/2017?

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Mary Kay® Korektor Perfecting Concealer™

2/06/2017 Unknown 4 Comments

Myslím, že korektor patrí medzi produkty, ktoré majú svoje miestečko v kozmetickej taštičke každej z nás. Je to variabilný pomocník, ktorý môžete využiť na riešenie viacerých nedostatkov. Ak chcete prekryť tmavé kruhy pod očami – šup s korektorom pod oči. Jazvyčky po akné? To tiež hravo zvládne korektor. Začervenané mieste, ani to nie je problém pre korektor.
Pridať popis
Keďže je to skvelý pomocník, ktorý sa dá vyučiť na viacero problémov, tak vám dnes predstavím novinku, ktorá pochádza z dielne spoločnosti Mary Kay a to Korektor Perfecting Concealer. Produkty tejto značky si môžete zakúpiť jedine u nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Tento novučičký korektor je dostupný v 4 farebných prevedeniach. Preto ak máte svetlejší alebo tmavší tón pleti, tak si vyberiete svoj ideálny odtieň. Ja som testovala odtieň Deep Ivory – čo je korektor s béžovým podtónom.

Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Získajte bezchybný prirpdzených vzhľad pleti! Tento korektor vylepšuje váš vzhľad, pokiaľ trpíte tvorbou pigmentových škvŕn a farebných nedokonalostí, môžete dosiahnuť bezchybný vzhľad. Navyše pomáha zakrývať známky začervenanej pleti, takže pokožka vyzerá kompaktnejšia. Ale to nie je všetko! Pretože nechcete, aby váš korektor len dobre vyzeral, ale chcete tiež, aby bol kvalitný, Mary Kay® Korektor Perfecting Concealer™ je nabitý antioxidantmi a pomáha chrániť proti voľným radikálom, ktoré sú pre pleť škodlivé. Je to multifunkčná výhoda, multifunkčný zázrak! Navyše je možné ho použiť s ďalšími prípravkami, je ľahko kombinovateľný a veľmi rýchlo schne, čo sa bude páčiť každej žene, ktorá je stále v pohybe. S Mary Kay® Korektorom Perfecting Concealer™ získate perfektné krytie, vďaka ktorému budete vyzerať každý deň skvelo.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Balenie korektoru je pre mňa ideálne. Tekutý korektor s jemným aplikátorom je najlepší pre jeho cielenú aplikáciu na miesto, na ktorom chcete prekryť nedostatok. Ak je to nedokonalosť ako začervenané miesto alebo jazvička po akné, pigmentové škvrny alebo samotné akné – stačí s aplikátorom ťupnuť na dané miesto a korektor už len rozotrieť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ak máte v pláne korektor použiť na prekrytie tmavých kruhov pod očami, tak najlepšie je ním nakresliť trojuholník a ten rozotrieť či už štetcom alebo prstami. Tak či onak, poradí si s prekrytím všetkého. Má skvelé krytie a rovnako aj výdrž. Ak ho poriadne zapúdrujete nijako sa vám nezleje a vydrží celý deň.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Pre mňa je však tento odtieň trošku svetlý, preto zvyknem po ňom prejsť so štetcom od make-upu aby tvár vyzerala prirodzenejšie a jednotnejšie. Korektor určite odporúčam, je to skvelý pomocník, ktorý má ideálne krytie a dlhú výdrž aj na mastnej pleti. 

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Sothys Lotion pureté - Pleťová voda čistota

2/02/2017 Unknown 0 Comments

Pleťové vody sú potrebné pre dôkladné vyčistenie pleti. Pri dennej starostlivosti o pleť by sme nemali podceňovať ich silu. Nestačí si pleť odlíčiť, ale je potrebné ju dôkladne zbaviť všetkých nečistôt. Pomocníkom na to sú práve pleťové vody.

Pleťové vody majú skvelú vlastnosť – dočisťujú pleť bez toho aby ju vysušovali. Preto sú vhodné nie len na večernú starostlivosť, ale aj na ranné odstránenie mastnoty, ktorú mohol na pleti zanechať nočný krém. Pleťové vody sú rozdielne pre rôzne typy pleti. Tentokrát som testovala pleťovú vodu práve pre mastnú pleť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Lotion pureté – pleťová voda čistota od spoločnosti Sothys sa stala mojím spoločníkom pri starostlivosti o pleť. Keďže som majiteľkou mastnej pleti, tak mi táto voda sadla ako uliata. Ale poďme poporiadku. Balenie produktu je jednoduché – plastové s vytlačeným popisom. Samozrejme balenie nie je ukrátené ani o logo spoločnosti.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Sothys Lotion pureté je čistiaca 2-fázová vode pre prečistenie mastnej pleti. Jej hlavnou aktívnou a účinnou látkou je čistiaci extrakt z kosatca.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Táto pleťová voda je dvojzložková - to znamená, že obsahuje jemný prášok a vodu. Preto je potrebné pred použitím vodu poriadne pretrepať, aby sa obe zložky spojili a boli účinné. Vôňa pleťovej vody je typická pre spoločnosť (stretla som sa s ňou už viacerých produktoch) – jemná, nevýrazná, čistá vôňa.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Pri jej použití ju stačí naniesť na vatový tampón a vyčistiť si pleť. Pri večernej starostlivosti o pleť môžete pozorovať, ako táto pleťová voda vás zbaví všetkých zvyškov make-upu, o ktorých ste ani nevedeli. Ak ju použijete ráno, môžete pociťovať ako vašu pleť dokonalo zmatní.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Vodu som si veľmi obľúbila. Ako som písala, tak moja pleť je mastná. Avšak, ak použijem túto pleťovú vodu a vhodný denný krém/ fluid, tak moja pleť ostane naozaj dokonalo zmatnená. Vďaka tomu mi make-up na tvári vydrží oveľa dlhšie bez toho, aby som si ju prepúdrovala.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ak vám môžem odporučiť produkt, ktorý je nielen potrebný, ale aj účinný – tak určite tento. Táto čistiaca pleťová voda od spoločnosti Sothys spĺňa všetko, čo by taká pleťová voda spĺňať mala. Ak do nej zainvestujete, tak to určite neoľutujete, pretože vám vydrží naozaj dlho. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.